ALERTĂ pe litoral. O tânără a dispărut din staţiunea Mamaia

Autorităţile sunt în alertă pe litoral, după ce o tânără a dispărut din staţiunea Mamaia. Familia fetei a fpcut un apel disperat pe Facebook, în speranţa că fa va fi găsită.

30 apr. 2018, 07:33
ALERTĂ pe litoral. O tânără a dispărut din staţiunea Mamaia

Tânăra a dispărut duminică dimineaţă. Ea era îmbrăcată într-o pereche de colanți mov și un tricou alb, ultima oară când a fost văzută.

Familia a pus la dispoziție două numere de telefon, la care oamenii pot suna în cazul în care o văd pe Milena Ioana Teletin. Fata este brunetă și are 1.65 înălțime. În apelul făcut de rudele acesteia, a fost publicată și o fotografie cu ea.

„Teletin Ioana Mihaela, 1.65 înălțime, îmbrăcată în colanți mov și tricou alb. Dispărută din Mamaia Sat în această dimineață (29 aprilie n.r). Orice persoană care o vede să sune la 112 și, dacă poate, să o rețină până vine un echipaj de poliție sau să sune la 0726 666 626 sau 0720 557 861″, așa sună apelul făcut de familia și prietenii Milenei Ioana Teletin.

Apropiații nu au oferit detalii despre starea în care se află tânăra, dacă a plecat de bunăvoie sau dacă a plecat cu cineva.

Citeşte şi Un copil de 2 ani a dispărut de acasă. Zeci de jandarmi şi poliţişti din Cluj au fost mobilizaţi pentru căutări