Alerta provocată de un român pe aeroportul din Liverpool, după ce din bagajul său a început să curgă sânge. Ce conținea valiza suspectă

A fost panică pe aeroportul din Liverpool, după ce angajații au observat sânge în cala unui avion care venea de la Cluj. Bagajul suspect din care curgea sânge aparținea unui român care a îndesat carne congelată, iar până la destinație s-a dezghețat.

16 nov. 2022, 13:10
Alerta provocată de un român pe aeroportul din Liverpool, după ce din bagajul său a început să curgă sânge. Ce conținea valiza suspectă

Un pasager care a călătorit duminică de la Cluj-Napoca la Liverpool a luat în bagajul de cală o cantitate mare de carne de porc, pentru sărbători, informează Digi24.

Angajații companiei aeriene au fost șocați în timp zborului, când au văzut sânge curgând dintr-un bagaj, care se pare că a ajuns și la alte 40 de bagaje.

Odată ce avionul a aterizat, angajații aeroportului din Liverpool au sezisat problema, iar cele 40 de bagaje au fost trimise înapoi la Cluj Napoca pentru mai multe investigații.

Citiți și: Polițist spaniol prins cu o grenadă în bagaj pe Aeroportul Otopeni. Serviciul Român de Informațiii a intervenit! Bărbatul urma să se îmbarce spre Malaga, dar a fost oprit la controlul bagajului

Bagajul românului care a provocat panică a fost deschis și era plin cu carne de porc pe care românul  avea de gând să o consume de sărbători, în Marea Britanie.

După ce s-a descoperit faptul că nu s-a comis nicio ilegalitate, cele 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Liverpool.

Reacția companiei WIZZ

„Cursa Wizzair Cluj – Liverpool de ieri, 13.11.2022, a ajuns la destinație, dar toate bagajele călătorilor au fost returnate cu avionul la destinația Cluj, pe motiv ca, la deschiderea calei avionului pentru descărcare, s-a găsit sânge în cala și pe bagaje. Pasagerilor li s-a comunicat, după 2 ore de așteptare în Aeroport sa își ridice bagajele, că nu s-a putut stabili dacă este sânge uman sau animal, iar decizia aeroportului din Liverpool a fost sa fie trimise toate, înapoi, la destinație. Ni s-a comunicat faptul ca bagajele vor putea fi retrimise la Liverpool in zilele următoare, cu o alta cursa”, a precizat un călător, potrivit stiridecluj.ro.

„În data de 13 noiembrie, o parte dintre bagajele de pe zborul Wizz Air W6 3311 de la Cluj-Napoca la Liverpool au fost retrimise la Cluj-Napoca, ca procedură de siguranță, în urma identificării de către autoritățile aeroportuare a unui bagaj de cală ce conținea diferite produse alimentare și care a reprezentat sursa contaminării altor bagaje”, au precizat cei de la Wizz Air.

Citiți și: Fenomenul DANA a făcut ravagii în Spania! Un avion care a decolat de pe Otopeni nu a putut ateriza pe aeroportul din Valencia