Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost plasat sub control judiciar

Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu înainte de Sărbătorile de Paște. Conform deciziei luate de magistrații gorjeni, afaceristul va fi plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

26 apr. 2021, 21:16
Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost plasat sub control judiciar
Alex Bodi este arestat pentru 29 de zile.

Alex Bodi a scăpat din arestul la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a prezentat în fața judecătorilor din Gorj, care l-au plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i retras arestul la domiciliu, scrie SpyNews.

Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu

Magistrații au decis ca afaceristul să se poată bucura de libertate, deși numele lui se află în dosarul cercetat acum pentru trafic de persoane și proxenetism. Chiar și așa, libertatea lui Alex Bodi are un preț, căci acesta trebuie să respecte o serie de obligații conform regulilor din articolul 215 aflate în vigoare. Astfel, în toată această perioadă de 60 de zile, afaceristul trebuie să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară de fiecare dată când este chemat, să anunțe organul judiciar dacă își schimbă domiciliul, să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește de câte ori este chemat și să nu comunice direct sau indirect cu vreuna din persoanele implicate în dosar, printre care se numără și Iulia Sălăgean, fosta soție și mama fetiței sale. De asemenea,în cazul în care Alex Bodi nu respectă aceste obligații, în cazul lui controlul judiciar poate fi înlocuit imediat cu arestul la domiciuliu sau cu arestul preventiv.

Clipe pline de emoții intense pentru Alex Bodi. Și-a revăzut fiica după mult timp