Alex Bodi, alături de fosta soţie. Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au o poveste de dragoste cu năbădăi.

09 dec. 2019, 10:11
Alex Bodi, alături de fosta soţie. Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu

Alex Bodi a fost şi este răsfăţat de toate fetele din viaţa lui. Afaceristul şi-a aniversat ziua de naştere într-un club bucureştean, eveniment de la care nu avea cum să lipsească Bianca Drăguşanu, soţia lui în acte, dar şi fosta parteneră de viaţă, Raluca. Şi fetiţele lui i-au urat „la mulţi ani”, oferindu-i felicitări şi desene care i-au topit inima sărbătoritului.

A fost o noapte lungă pentru Alex Bodi, care a petrecut cu râuri de şampanie într-un club din Capitală. Omul de afaceri a avut alături prieteni dragi, dar şi pe Bianca Drăguşanu, cea mai importantă femeie din viaţa lui. Urări călduroase şi sincere a primit şi din partea fetiţelor sale. De altfel, Raluca, fosta lui soţie, care i-a dăruit o fiică, a fost şi ea invitată în clubul unde afaceristul s-a distrat. Deşi mulţi ar spune că prezenţa acesteia ar putea pune în pericol liniştea cuplului Alex-Bianca, în fapt blonda şi fosta nevastă a afaceristului au legat o prietenie strânsă, aşa că ele două au petrecut împreună fără probleme, ba chiar s-au fotografiat stând una lângă cealaltă pe canapea.

Şi anul trecut, fosta soție a lui Alex Bodi, care locuiește în Spania, a venit în țară. Raluca a adus-o şi atunci în România pe micuța ei, ca să petreacă sărbătorile cu tăticul Alex. De pe atunci Bianca și Raluca s-au înţeles perfect, fiind surprinse chiar la cumpărături.