Alex Bodi, declaraţii ŞOC după despărţirea de Bianca Drăguşanu. MOTIVUL REAL al RUPTURII

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit, iar milionarul a făcut primele declaraţii.

07 mart. 2019, 15:13
Alex Bodi, declaraţii ŞOC după despărţirea de Bianca Drăguşanu. MOTIVUL REAL al RUPTURII

Alex Bodi a mers la petrecerea fostei iubite pentru că a ţinut să o felicite pe Bianca Drăguşanu de ziua ei şi să-i aducă un buchet de flori. Milionarul a confirmatpentru SpyNews despărţirea şi spune că nu crede că se mai pune problema de o a doua şansă. În plus, a precizat că a rămas prieten cu fosta iubită, tocmai de aceea a ales să o felicite faţă în faţă de ziua ei.

Alex Bodi face DEZVĂLUIREA MOMENTULUI despre Bianca Drăguşanu. Cine l-a anunţat că vedeta stă cu el doar pentru BANI

„Doar acum am putut să ajung. Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni.

Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrect timp cu fetiţa mea. Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul.

Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok şi de aceea m-am prezentat aici”, a spus Alex Bodi.