Alex Bodi, distrus în arest. O nouă lovitură pentru afacerist. SENTINŢĂ CRUNTĂ

Alex Bodi a primit o veste devastatoare în arest. După ce controversatul om de afaceri a fost acuzat într-un dosar de crimă organizată, acum este rândul naşului său, Adrian Tâmplaru, să fie condamnat!

28 nov. 2020, 11:52
Alex Bodi, distrus în arest. O nouă lovitură pentru afacerist. SENTINŢĂ CRUNTĂ

Alex Bodi este în arest, fiind reţinut pentru 28 de zile într-un dosar de crimă organizată. Acum, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a primit o nouă lovitură cruntă din partea judecătorilor, scrie SpyNews.

Alex Bodi, distrus în arest

Adrian Tâmplaru, interlopul care îi este ca un frate lui Alex Bodi, a fost arestat, recent, în dosarul de crimă organizată în care a fost arestat și controversatul om de afaceri din Mediaș. DIICOT transmite că Adrian Tâmplaru era liderul grupării care a comis mai multe infracțiuni, acesta riscând să petreacă cel puțin 10 ani în spatele gratiilor. Ba mai mult, cel care i-a fost naş de două ori lui Alex Bodi a primit deja din partea judecătorilor o condamnare de doi ani și trei luni, cu executare, pentru un scandal în care a fost implicat în anul 2017, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia.

Dosarul Bodi-Tâmplaru. Tânără supusă la cruzimi de neimaginat: i s-a pus pistolul la tâmplă, a fost tăiată şi ameninţată că i se va da foc

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 (un) an și 9 (nouă) luni închisoare la care adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată – 6 (șase) luni închisoare, în final inculpatul urmând să execute pedeapsa de 2 (doi) ani şi 3 (trei) luni închisoare. În baza art. 60 C. pen., pedeapsa se va executa în regim de detenţie”, au decis magistrații din Constanța.

Sentința nu este definitivă, iar Adrian Tâmplaru a contestat-o imediat, aşteptând verdictul instanței superioare.

Scandalul a avut loc  pe 22 septembrie 2017

„În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia i-au identificat pe George Robert Voinea, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, Adrian Gabriel Marcu, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, Ionuț Mihăiță Ganea, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Slobozia – județul Ialomița, Florin Ițu, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Independența – județul Călărași, Costin Cornel Scutaru, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Săveni – județul Ialomița și Constantin Adrian Tîmplaru, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, bănuiți de comiterea faptelor”, explicau polițiștii, la momentul respectiv.