Alex Bodi este în doliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pierdut o ființă dragă: „Drum lin..”

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, trece prin momente dificile în viață. Afaceristul a pierdut o ființă dragă și este distrus de durere.

20 iun. 2022, 23:00
Alex Bodi este în doliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pierdut o ființă dragă: „Drum lin..”

Tristul anunț a fost făcut de Alex Bodi pe pagina lui de Instagram. El a postat recent, pe pagina de socializare, o imagine cu marea pierdere, care i-a emoținat pe fanii săi din mediul virtual.

Alex Bodi este în doliu. Calul lui a murit

În nenumărate rânduri, Alex Bodi a mărturisit despre calul său că îl iubește enorm, iar acum, afaceristul a împărtășit vestea tristă cu fanii săi.

Citește și: Bianca Drăguşanu, umilită de fosta soţie a lui Alex Bodi. „Ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată!”

Afaceristul a postat un filmuleț cu calul, alături de care a transmis și un mesaj. „Drum lin spre ceruri, prietenul meu iubit!”, a scris Alex Bodi, pe pagina personală de Instagram.

 

Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi

Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi sunt împreună de aproape un an. londa a povestit cum s-au cunoscut, când și unde a început povestea lor de iubire, dezvăluind că inițial a fost reticentă în privința afaceristului.

„Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el”, a spus Ema.

Ema Uta spune că primul lor contact vizual s-a produs la un restaurant, unde a cântat Loredana Groza.  „Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul.

M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a adăugat Ema Uta.

Citește și: Bianca Drăgușanu a pierdut sarcina când se iubea cu Cătălin Botezatu. Vedeta a avut mai multe înseminări eșuate cu Alex Bodi

Tânăra recunoaște că au deranjat-o foarte mult comentariile legate de interesele financiare pe care ea le-ar avea de la Alex Bodi. „Muncesc de la 16 ani și am făcut 30. De 14 ani numai make-up. Consider că ar trebui să stau în spatele camerei și să iasă pe micul ecran doar machiajele mele. Nu aș putea să spun că mă dă în vânt că sunt în lumina reflectoarelor, dar nu am ce face’, a mărturisit Ema Uta în emisiunea lui Teo de la Kanal D.