Alex Bodi, gest imens de împăcare pentru Bianca Drăguşanu. Cum a reuşit să întoarcă decizia de despărţire a blondinei

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu erau certaţi rău şi aproape despărţiţi, însă se pare că afaceristul a reuşit să o împace cu un cadou extravagant. Astfel, cei doi dau impresia că vor să acorde încă o şansă relaţiei, aşa că au plecat într-o vacanţă exotică departe de România.

19 mart. 2019, 07:24
Alex Bodi, gest imens de împăcare pentru Bianca Drăguşanu. Cum a reuşit să întoarcă decizia de despărţire a blondinei

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi acordă încă o șansă relației lor, din nou, după ce și-au aruncat cuvinte dure. Mai mult decât atât, s-a vorbit despre faptul că afaceristul ar fi fost violent cu blondina, însă el a negat toate aceste lucruri.

Astfel, cei doi au plecat zilele trecute în Hong Kong, să sărbătorească împăcarea lor, însă Alex Bodi a avut o răbdare de fier pentru a o convinge pe Bianca să se întoarcă la el. Prietenii apropriați au mărturisit că vedeta îl blocase peste tot pe bărbat, iar acesta nu a putut să ia legătura cu ea, până la un moment dat când a sunat-o de pe un alt număr.

„Bianca, la început, voia să îi închidă telefonul, dar, din curiozitate, a acceptat să vorbească cu el. Voia să îl audă cum își cere scuze și cum își motivează gesturile pe care le-a făcut. Apoi, văzând că el chiar regretă sincer cele întâmplate și că, cu adevărat, simte ceva pentru ea, a acceptat să îi mai dea o șansă. El i-a propus să meargă împreună în Hong-Kong, chiar dacă acolo are de încheiat niște afaceri serioase, iar ea, de test, a acceptat. Este, ca să spun așa, o vacanță de probă pentru el, doar după ce se vor întoarce vopr putea spune, cu adevărat, dacă mai formează sau nu un cuplu”, a spus un apropiat de-al Biancăi Drăgușanu pentru Wowbiz.ro.