Alex Bodi îl demolează pe Dorian Popa după ce acesta l-a atacat pe Călin Donca: „Ce fel de caracter poţi să ai tu ca bărbat, şi pe deasupra mai vorbeşti şi de Dumnezeu, când tu eşti cel mai mare Iuda?”

Dorian Popa este una dintre persoanele care au investit în panourile fotovoltaice vândute de afaceristul Călin Donca. După ce cei doi au bătut palma, între ei s-a legat "un soi de prietenie". Acum, însă, după arestarea lui Donca, artistul este gata să se întoarcă împotriva sa în cazul în care va fi ţepuit.

24 sept. 2023, 14:02
Alex Bodi îl demolează pe Dorian Popa după ce acesta l-a atacat pe Călin Donca: „Ce fel de caracter poţi să ai tu ca bărbat, şi pe deasupra mai vorbeşti şi de Dumnezeu, când tu eşti cel mai mare Iuda?”

Alex Bodi nu a ratat ocazia de a-l critica pe Dorian Popa după ce acesta s-a dezis de Călin Donca. Bodi s-a legat şi de faptul că Popa a susţinut că e un om cu frica lui Dumnezeu şi că nu i-ar fi plăcut ca oameni care îl urmăresc în online să ia de bune recomandările lui şi acum să fie ţepuiţi.

Ce fel de om poţi să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracţii, încasezi şi bani, stai cu el la masă, calci în casă la om, îi cunoşti şi familia, iar când omul are probleme, eşti primul care se dezice de el. Şi asta gratis. Doar că-ţi ţâţâie chiulasa.

Ce fel de caracter poţi să ai tu ca om, ca bărbat, şi pe deasupra mai vorbeşti şi de Dumnezeu, de credinţă, de suflet curat când tu eşti cel mai mare Iuda?

Morala: Aveţi grijă pe cine ţineţi lângă voi, cui daţi să mănânce, pentru că omul ăsta e primul care se va răzvrăti împotriva ta. Gratis„, a spus Alex Bodi pe TikTok.

@officialbodialex #foryou #video #fyp #life #facts #alexbodi ♬ sunet original – Alex Bodi

Cum s-au cunoscut Dorian Popa şi Călin Donca

Într-o intervenţie la România TV, Dorian Popa a spus că Donca i-a fost recomandat în momentul în care a decis să investească în panouri fotovoltaice. Ulterior, între ei s-a legat „un soi de prietenie„. Influencerul spune că Donca a reuşit să fie foarte convingător, astfel încât nu a ezitat prea mult înainte de a cumpăra de la el panourile pe care a plătit un preţ redus.

Citeste si EXCLUSIV Dorian Popa dezvăluie dedesubturile relaţiei pe care a avut-o cu Călin Donca: „A fost un soi de prietenie. Pe lângă prostul de mine, au mai fost şi alţi ameţiţi influenţaţi de un discurs bine pus la punct”

Dorian Popa îi acordă în continuare afaceristului prezumţia de nevinovăţie şi aşteaptă ca justiţia să se pronunţe.

L-am cunoscut pe Călin Donca în momentul în care am vrut să îmi montez panouri fotovoltaice. Cineva apropiat m-a întrebat de ce nu lucrez cu Călin, că omul e de 8 ani în domeniul energiei. Am postat pe vlog și facturile cu care mi-am plătit panourile. Toate informaţiile există în firma mea, probabil şi în firma lui. Şi când mi-am montat panourile pe casă, s-a legat un soi de prietenie.

Mi-a plăcut, omul mi-a vorbit frumos, în continuare nu ştiu ce să zic că se întâmplă, de abia astept ca justitia să decidă şi să ne spună ceva concret. Nu sunt genul de om care se fofilează şi până una alta cu toţi aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu investiţia noastră.

Am avut un discount în ce priveşte panourile. Preţul plătit pe panouri a fost un pic mai mic pentru casa mea. Există un contract făcut. Suntem circa 40 de investitori. Nu ştim nimic concret, să vedem ce decide justiţia. Tot legea justiţiei spune că trebuie plecat de la prezumţia de nevinovăţie”, a spus Dorian Popa la România TV.

Citeste si Dorian Popa a fost contactat de soția afaceristului Călin Donca. Artistul e în stare de alertă: „Nu putem să stăm deloc relaxați sau liniștiți”

Influencerul admite că e posibil ca şi el, şi ceilalţi investitori să fi fost manipulaţi, dar spune că ar fi fost de datoria insituţiilor statului să facă controale mult mai dese pentru ca oamenii uşor manipulabili să nu fie escrocaţi.

Pentru mine a fost o chestie importantă pentru că ţin la moralitate şi mă interesează cum mă comport în faţa lui Dumnezeu şi m-am gandit sa intreb investitorii câti au aflat prin mine. Foarte mulţi dintre ei nici măcar nu ştiau că sunt investitor. Ne-am gandit ca poate e mai serios că te vedem şi pe tine, dar mulţi au aflat direct de la Călin, avea influenţă mare în online„, a spus Dorian Popa.