Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Ce spune avocatul afaceristului: „Instanțele nu au acceptat”

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu, după ce, în urmă cu câteva zile fusese pus sub control judiciar. Avocatul afaceristului a dezvăluit că motivul întoarcerii clientului său în arest a constat în faptul că cei de la DIICOT au făcut contestație la Craiova.

12 apr. 2021, 15:56
Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Ce spune avocatul afaceristului: „Instanțele nu au acceptat”
Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Afaceristul s-a bucurat de libertate doar preț de câteva zile, iar asta pentru că în urmă cu două zile a ajuns din nou în fața magistraților, care au decis să nu renunțe la arestul la domiciliu în ceea ce îl privește pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Citeşte şi: Lovitură pentru Alex Bodi. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, trimis în judecată într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu

Avocatul lui Alex Bodi a ținut să precizeze că există și o parte bună în toată această situație. ”Ieri s-a judecat la Curtea de Apel Craiova, nu la Tribunalul Gorj, contestația pe care a făcut-o DIICOT împotriva respingerii de la Tribunalul Gorj a cererii DIICOT de arestare preventivă a domnului Bodi. Curtea de Apel Craiova a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar, nu va fi arestat preventiv.

În primă instanță, cererea de arestare preventivă făcută de DIICOT, care s-a respins, s-a analizat la Gorj și acum DIICOT-ul a făcut constestație la Instanța de la Craiova care a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar pentru încă 30 de zile și nu va fi arestat preventiv, dar poate să facă oricând cerere pentru control judiciar. Deci nu va fi arestat preventiv, s-a solicitat acest lucru de către DIICOT, dar instanțele nu au acceptat să fie arestat preventiv„, a declarat Radu Marinescu, avocatului lui Alex Bodi , la Antena Stars.

Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi

Daria Radionova a vorbit despre comportamentul lui Alex Bodi, după ce, atât Bianca Drăguşanu l-a acuzat de violenţă fizică şi verbală. Rusoaica mărturiseşte că afaceristul este bărbatul ideal și se comportă extrem de frumos cu ea. Mai mult decât atât, se bucură din plin de faptul că este alături de persoana iubită.

Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi, după scandalul de proporții cu Bianca Drăgușanu.

Afaceristul și rusoaica formează un cuplu de dinainte ca afaceristul să se fi despărțit de Bianca Drăgușanu, lucru care a tras după sine o mulțime de critici, în ceea ce privește relația lor. Chiar și așa, cei doi au trecut peste răutăţi și și-au continuat povestea de dragoste.

Ca bărbat el are grijă de mine, se comportă frumos cu mine, mă surprinde cu flori, mereu încearcă să mă facă fericită, să zâmbesc. Ne înțelegem unul pe altul atât de bine. Tot ce ai nevoie să găsești într-un bărbat, el are acele calități. (…) Gătim împreună. Mă ajută. Fetele lui vin la noi, mă joc cu ele.

Așa trebuie să fie într-o relație normală. (…) Am devenit ca o femeie de casă. Îmi place fiecare moment, chiar dacă uneori este destul de dificil, dar sunt cu persoana iubită. (…) Pentru mine este important pe cine am alături. În acest moment, acasă pentru mine e aici, pentru că sunt cu bărbatul pe care îl iubesc și care este sprijinul meu”, a spus Daria Radionova, în cadrul unei emisiuni TV.