Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran. Suma imensă achitată ca să poată umbla prin Bucureşti

Alex Bodi este unul dintre apropiaţii clanului Caran. Au făcut mai multe petreceri împreună, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a imortalizat acțiunile, postându-le pe rețelele de socializare.

18 oct. 2021, 08:31
Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran. Suma imensă achitată ca să poată umbla prin Bucureşti

Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran. Alex Bodi este unul dintre apropiaţii clanului Caran. Au făcut mai multe petreceri împreună, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a imortalizat acțiunile, postându-le pe rețelele de socializare. Prietenia cu Costel Caran şi alţi lideri ai clanului interlop nu este însă pe gratis!

Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran.

Costel Caran s-a declarat deranjat de faptul că Alex Bosi a postat imagini pe Facebook. „A devenit mai impulsiv. I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Alex Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Alex Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit una dintre sursele Cancan. În plus, Costel Caran i-a mai cerut lui Alex Bodi să-i plătească leasingul la mașină, un bolid de aproximativ 150.000 de euro, trecut pe firma afaceristului!

Alex Bodi, reacție LIVE pe INSTAGRAM după ce Poliţia a emis ordinul de arest! „Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă!”

Alex Bodi a fost arestat preventiv, pe 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile, din cauză că nu se prezentase la un termen pe care instanța i l-a impus. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea să facă un live, înainte de a se preda, în care și-a expus punctul de vedere: „Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din faptul că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul. Nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale!”.