Alex Dobrescu a fost săltat de poliție, după ce Cristina Cioran a cerut un ordin de restricție împotriva sa

Alex Dobrescu a fost săltat de poliție, după ce Cristina Cioran a cerut ordin de restricție pentru tatăl fiicei sale, dar fără ca el să știe.

13 apr. 2024, 16:17
Alex Dobrescu a fost săltat de poliție, după ce Cristina Cioran a cerut un ordin de restricție împotriva sa

Alex Dobrescu a ajuns, astfel, să aibă mari probleme. Cei doi au împreună o fiică și s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, de-a lungul timpului.

Alex Dobrescu a fost săltat de poliție după ce Cristina Cioran a depus o plângere împotriva lui. A fost preluat de polițiști de pe stradă, iar apoi a fost dus la secția de poliție.

Bărbatul a trăit un șoc în momentul în care și-a dat seama ce se întâmplă. A mers să-și ia buletinul ca să obțină eliberarea certificatului de deces și ajutorul de înmormântare ale mamei sale.

Atunci când a ajuns la locuința Cristinei Cioran, polițiștii au avut o intervenție rapidă. Alex Dobrescu a fost săltat, iar apoi a fost dus la secție, când a aflat că are ordin de restricție.

Citește și Alina Ceușan este însărcinată. Modul surprinzător prin care vedeta a decis să își etaleze burtica. ”Viața se schimbă din nou”

Cristina Cioran a cerut ordin de restricție

Alex Dobrescu a fost la un pas să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul s-a arătat șocat de faptul că fosta parteneră a cerut un astfel de ordin, ținând cont că el nu reprezintă un pericol pentru ea.

”Îmi pare bine că mă revedeți și voi pe cine, că era cât pe ce să primesc 30 de zile arest preventiv. Justiția română iau deciziile corecte. Mama fiicei mele a inventat un ordin de restricție. A făcut o plângere la poliție, a declarat că a fost terorizată psihic și fizic. Ieri, când am fost să iau buletinul din locuința în care am stat împreună, pentru că mi-a sechestrat buletinul și hainele, în loc să iau buletinul ca să pot să scot certificatul de deces al mamei și ajutorul de înmormântare pe care să îl înmânez serviciilor funerare, am fost săltat din fața casei de polițiști. Mi-au pus cătușele”, a declarat acesta, la Xtra Night Show.

Alex Dobrescu a mărturisit că polițiștii s-au purtat frumos cu el, în timp ce alții nu prea. La final, a fost mulțumit că e liber, iar judecătorii au luat o decizie în favoarea sa.

Citește și Ce etnie are Carmen Trandafir. Artista a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Fiecare pădure are uscăciunile ei!”