Alex Mica a ieşit din spital şi a fugit în vacanţă

Cântăreţul Alex Mica a ieşit, în sfârşit din spital, unde a fost internat încă de la jumătatea lunii decembrie. Sătul de stat în pat, artistul a preferat să-şi facă recuperarea într-o scurtă vacanţă, după cum şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare.

09 ian. 2013, 15:17
Alex Mica a ieşit din spital şi a fugit în vacanţă

Pentru Alex Mica, anul 2012 a fost unul excelent din punct de vedere profesional. Realizările au fost însă umbrite de problemele de sănătate avute chiar înainte de Sărbători, care l-au făcut să întâmpine Crăciunul şi Anul Nou pe un pat de spital.

Alex Mica a fost internat la jumătatea lunii decembrie, simptomele prezentate – dureri puternice de cap, greţuri şi vărsături – făcându-l să fie suspect de meningită. Investigaţiille amănunţite au infirmat însă acest diagnostic, medicii stabilind că artisul suferea de sindrom cefalalgic acut şi sindrom vestibular acut.

În ciuda faptului că afecţiunea nu era cea mai gravă posibilă, Alex Mica a rămas internat pentru toată perioada Sărbătorilor de iarnă, părăsind spitalul abia pe 4 ianuarie, când şi-a anunţat fanii, pe Facebook, că va mai trece puţină vreme până va fi apt să revină pe scenă. După câteva zile petrecute acasă, Alex Mica a decis să plece în vacanţă, dar îşi ţine fanii la curent cu evoluţia stării sale.