Un cunoscut medic din România a murit în timp ce se afla în concediu în Egipt. Mesaje de condoleanţe pentru Alex: „Suntem cu toții şocaţi”

Este doliu în domeniul sănătății din România. Alex Mohamed Daoud, un cunoscut medic obstetrician, a murit în timp ce se afla în concediu alături de familie. Care ar fi cauza decesului.
Filip Stan
09 aug. 2023, 19:48
Un cunoscut medic din România a murit în timp ce se afla în concediu în Egipt. Mesaje de condoleanţe pentru Alex:

Alex Mohamed Daoud, cunoscut medic obstetrician, a murit în timp ce se afla în concediu cu familia. Din primele informații, tragedia s-a petrecut în Egipt, acolo unde medicul se afla în concediu alături de familia sa. Alex Mohamed Daoud, care a fost în trecut și președinte al Asociației Centrului Cultural Oriental, avea doar 52 de ani.

Cadrul medical lasă în urmă o familie îndurerată, prieteni și colegi care îi regretă deja lipsa. În cariera sa, medicul obstetrician și-a desfășurat activitatea în cadrul Maternității Cuza Vodă din Iași. În ultimii ani, a trecut la Spitalul din Fălticeni, acolo unde era apreciat și respectat de colectivul sanitar.

Ordonanţa fiscală va reduce salariile medicilor şi asistenților. Problema pragului de 10.000 de lei afectează 25% din personal
Din informațiile presei locale, care citează membri ai familiei medicului, cauza decesului ar fi un infarct. Rudele și cunoscuții sunt șocați de dispariția fulgerătoare a doctorului.

”Cu adâncă durere în suflet, Dr Alex Mohamed Daoud a trecut într-o altă lume în această dimineață în urma unui infarct. Suntem cu toții șocați și îndurerați. Familia și prietenii mulțumesc tuturor celor care ne sunt alături în aceste clipe grele. Drum lin, Alex!”, este anunțul făcut de familia acestuia, pe o pagină de socializare.

Pe Facebook au început să apară mesaje de condoleanțe transmise de cei care l-au cunoscut pe medicul Alex Mohamed Daoud. ”Este incredibil. Aici (n.r. sunt publicate mai multe imagini) eram în 2019 și păreai de neoprit.

Moment istoric în medicină! Un bărbat paralizat a reușit să simtă din nou și să își miște brațele. Cercetătorii au realizat prima intervenție cu „dublu bypass neuronal”

Îți mulțumesc pentru toate poveștile și explicațiile oferite ori de câte ori a fost nevoie. Drum lin, OM bun, Alex Mohamed Daoud . Ai răspuns la toate chemările din mediul în care ai activat profesionist. Ce tristețe să pleci așa devreme. Condoleanțe familiei”, scrie o cunoscută.

Mesaje de condoleanțe au venit și de la alte persoane care l-au cunoscut în diferite circumstanțe pe medicul din zona Moldovei. Iată câteva dintre acestea postate în online: Îmi pare foarte rău! Drum lin prieten drag. Nu îmi vine să cred. Sunt trist și îndurerat! Sincere Condoleanțe!
Poftim?! Doamne ferește așa ceva…A fost primul meu prieten străin de după Revoluție. Dumnezeul tuturor să te primească în lumea Lui ca pe un Faraon adevărat Condoleanțe familiei Nu îmi vine sa cred! Sincere condoleanțe familiei, a fost un Om deosebit!! Dumnezeu să-l ierte!

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Îți pune cătușele imediat! Este interzis în România. Te bagă direct la închisoare
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Revoluție în bucătărie. S-a găsit soluția pentru mâncarea prea sărată
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Interzis în toată România. Legea este în vigoare din 2008
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'