Alex Velea cântă manele: „Îmi plac rău de tot, nu mai vreau să neg. Înainte erai considerat cocalar”

Alex Velea a adoptat şi cântă un nou stil muzical, trapanele, provenind din combinaţia a două genuri, trap şi manele. În acest stil se încadrează şi hit-ul "Dau moda", piesă cântată împreună cu Jador, care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube.

18 nov. 2020, 20:45
Alex Velea cântă manele: „Îmi plac rău de tot, nu mai vreau să neg. Înainte erai considerat cocalar”

Alex Velea cântă manele. Această este o mare supriză, pentru unii plăcută, pentru alţii nu foarte. Artistul a vorbit despre acest gen muzical, dar şi despre decizia de asumare, că îi place foarte tare acest stil şi nu mai vrea să nege, indiferent de opiniile răutăcioase.

Citeşte şi: Unde şi-a tatuat Antonia chipul lui Alex Velea. Artistul a reacţionat imediat

Alex Velea cântă manele

Oricum, noi toți suntem cu manelele. Suntem veniți de la periferie și am crescut cu manelele. La mine se auzeau în casă și le ascultam de unul singur, că-mi plăceau.

Era rușinos să asculți manele. Erai necizelat, needucat, erai considerat prost rău de tot. Erai considerat cocalar. Am avut și eu o perioada mea de negare. Dar când a lansat Florin Salam «Poate am dat o spargere» eram la studioul din Iancului cu Butch și i-am zis: «Bă! Mie îmi plac rău manelele! Mă crezi? Nu mai vreau să neg asta!»„, a declarat Alex Velea pentru Vice.ro.

Alex Velea, de scandalul cu Mario Fresh şi Lino Golden

Cântăreţul a vorbit, în cadrul aceluiaşi interviu, despre scandalul şi separarea de cei doi băieţie, Mario Fresh şi Lino Golden, pe care i-a adus la Bucureşti şi i-a ajutat să se lanseze în showbizul autohton.

Citeşte şi: Alex Velea a răbufnit! Mesajul transmis lui Lino Golden, după ce acesta l-a trădat cu Abi Talent: „La mulţi ani, Şerpişorule”

N-au plecat, i-am dat afară. Lor nu le plăcea oricum să stea cu noi în studio la sesiuni de scriere, nici pentru Golden Boy. Lino a tras toate strofele doar să nu piardă trenul, a tras totul într-o zi, în juma’ de oră. N-a stat cu noi să compună. Nici nu se simțeau bine cu noi. Nu erau pe proiectul cu trapanele, oricum, au fost pe piesele alea trap.

Plus că Lino nu trebuia să fie pe „Dau moda”, trebuia să fie Matias. Avea de scos o piesă trap, dar l-am pus să dea pe „Dau moda” și mi-a zis: „Unchiule, nu, că trebuie să mai trag”. În fine… Era Lino prin studio și aia a fost. Nu știu cum e Mario. Lui îi plac un pic manelele, dar se ferește. Noi i-am propus să facă o piesă cu Jador.

Mesajele alea sunt false, să arate că sunt cizelați, să se victimizeze, să arate că ei sunt băieți de treabă. Îți dai seama că ne-a părut și nouă rău că a trebuit să se termine așa cu copiii ăștia. Și noi suntem răniți, am zis chestii la nervi, dar am crezut în ei și i-am susținut până în pânzele albe. Eram o familie. Ne umflam cu asta„, a mai spus artistul pentru sursa menţionată mai sus.