Alex Velea i-a trimis un selfie incendiar Antoniei, iar poza a „scăpat” pe internet. S-a văzut tot!

Antonia este una dintre cele mai sexy cântărețe din România. Este foarte frumoasă și dorită de mulți bărbați. Vedeta are o relație de mulți ani cu Alex Velea. Aristul petrece foarte mult timp la sala de forță pentru a se menține în formă maximă.

24 mart. 2018, 12:13

Recent, Alex Velea s-a fotografiat după o serie de exerciții. Și-a făcut un selfie și, fără să stea pe gânduri, i-a trimis imaginea iubitei sale, Antonia. Artista nu a ezitat și a postat poza pe o rețea de socializare. Fără să ia în calcul faptul că fanele cântărețului vor fi puse pe jar.

Toate au analizat cu atenție mușchii bine sculptați la sală de Alex Velea, dar privirile „au zăbovit” în zona intimă, dat fiind pantalonii mulați pe care îi purta iubitul Antoniei în sala de forță.

Antonia nu a rămas nici ea datoare. Chiar dacă a fost extrem de ocupată cu proiectele în care este implicată, artista și-a făcut timp să posteze poze sexy făcute în timpul unor ședințe. Iar seara a ajuns acasă și a petrecut timp cu băieții. S-a pozat cu Dominic și a făcut publică imaginea.

sursa: cancan.ro