Alex Velea, scandal MONSTRU în America. Fanii l-au făcut PRAF

Alex Velea și-a anulat două concerte în America și dă vina pe organizatorul turneului său american. Fanii îl consideră vinovat şi pe artist.

15 nov. 2016, 18:36
Alex Velea, scandal MONSTRU în America. Fanii l-au făcut PRAF

Alex Velea a dat bir cu fugiții după ce a constatat că sunt prea puțini spectatori la concertul său programat pentru duminică la St. John’s Party Center din Cleveland. Solistul, alături de Rashid și dansatoarele sale, a preferat să fugă de la fața locului cu o mașină, scrie Libertatea. Mai mulți plătitori de bilete s-au revoltat deoarece Alex Velea a fost prezent la fața locului, dar nu a acceptat să urce pe scenă nici măcar pentru a-și cere scuze, ci a preferat să o facă în scris, pe Facebook.

Dominic, băiatul Antoniei şi al lui Alex Velea, a făcut DOI ANI. Cu cine seamănă acum FOTO

„Vă scriu din Cleveland, azi trebuia să am ultimul concert din cele 6 prevăzute în contractul pe care l-am încheiat cu Branko (Branko Podrumedzic). Din păcate acest concert, cât si cel din Philadelphia, nu s-au mai ținut, vina aparținându-i în totalitate organizatorului menționat mai sus. Am primit din păcate o serie de mesaje în urma anularii concertului de azi, prin care v-ati manifestat nemulțumirea, însa aș vrea să înțelegeți că mi-am dorit la fel de mult ca și voi să se țină concertul, am avut de pierdut și eu din cauza asta, sunteți îndreptățiti să fiți supărați, însa nu pe mine. Mi-aș dori în același timp ca acest „organizator” să nu mai aibă șansa să aibă pe mână artiști, să nu mai dea speranțe fanilor care-și doresc ceva calitativ, sa nu mai aibă deschidere spre această industrie. Discrepanța fabuloasă dintre primirea grandioasă din prima zi și modalitatea în care s-a comportat de fapt în tot acest timp, îmi lasă un gust amar”, a scris Alex Velea.

Fanii nu l-au iertat: „Am ierdut o după-amiază întreagă doar ca să rămânem dezamăgiți”, „Puteai să vii pe scenă în seara asta și să le arăți fanilor că, chiar dacă ai pierdut bani în seara asta, știi să-i onorezi”, „Toată lumea a așteptat trei ore până ai decis că nu merită să-ți pierzi timpul pentru 50 de oameni”.