Alexander Stern, fiul unui milionar din Marea Britanie, găsit mort în Tamisa, cu mâinile legate

Alexander Stern, fiul milionarului Ronald Stern, a fost găsit fără viață în râul Tamisa, de un canotor. Bărbatul avea doar 36 de ani.

06 ian. 2021, 18:17
Alexander Stern, fiul unui milionar din Marea Britanie, găsit mort în Tamisa, cu mâinile legate

Alexander Stern avea mâinile legate de o valiză care conținea o cărămidă grea și mai multe lanțuri. Autoritățile au anunțat că în acest caz a fost vorba de o sinucidere, mai ales că, înainte cu o săptămână înainte de producerea tragediei, tânărul i-a spus mamei sale că se gândește să-şi ia viaţa, scrie BBC.

Alexander Stern dispăruse de aproape trei luni când a fost găsit decedat. Tânărul, care locuia la Londra, suferea de tulburări mintale și se lupta, de ani de zile, cu consumul de droguri, potrivit mamei sale Susan Stern.

Alexander Stern, găsit mort în Tamisa

Ultima oară, bărbatul a fost văzut pe 11 ianuarie 2019, în pub-ul Bull Inn din Sonning. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere îndreptându-se spre Sonning Bridge, având o valiză voluminoasă. Trupul său neînsuflețit a fost găsit pe 4 aprilie.

O celebră actriţă a fost găsită moartă în apartamentul ei! Criminaliştii spun că este vorba despre o sinucidere

Alexander Stern fusese diagnosticat cu ADHD, motiv pentru care i s-au prescris medicamente pentru anxietate și pentru depresie. Cu toate acestea, sănătatea sa mintală a fluctuat și, de-a lungul mai multor ani, fie că a locuit în Marea Britanie sau în străinătate, el nu a reușit „să găsească stabilitate pe termen lung”, susţine mama sa, Susan Stern.