Alexandra Dulgheru, după victoria senzaţională din Fed Cup: Nu mai puteam! Nu ştiu cum am întors rezultatul

Alexandra Dulgheru a adus punctul decisiv pentru calificarea României în Grupa Principală de la Fed Cup, după ce a învins-o pe Francoise Abanda, scor 3-6, 7-5, 6-2. Românca a jucat cu febră musculară şi spune că a dat totul pentru victorie.

20 apr. 2015, 05:50
Alexandra Dulgheru, după victoria senzaţională din Fed Cup: Nu mai puteam! Nu ştiu cum am întors rezultatul

Alexandra Dulgheru a adus României două dintre punctele victoriei României în confruntarea cu Canada, din Fed Cup. După victoria împotriva lui Francoise Abanda a deyvăluit că a jucat cu dureri mari.

Citeşte şi România s-a calificat în GRUPA MONDIALĂ a Fed Cup

Sunt foarte bucuroasă că am reuşit să aduc două puncte echipei, dar jucătoarea decisivă a fost Andreea Mitu care a adus un punct uriaş. Mă simt foarte obosită, am avut febră musculară. Nu ştiu cum am întors rezultatul, dar am reuşit. În ultimul set nu mai puteam, dar am spus că voi da totul după care mă voi relaxa.

Citeşte şi ANDREEA MITU, surpriza din Fed Cup: „Nici nu mă aşteptam să joc”

Adversara mea e o jucătoare cu potenţial. Eu am încercat să lupt pînă la capăt. La început nu reuşeam să stau bine în raliuri, dar după aceea mi-am zis că voi cîştiga meciul dacă voi avea mai multă răbdare.

Suprafaţa e una foarte alunecoasă. Abanda e o jucătoare care acoperă terenul din doi paşi. Era ca un pereţel. La pauză mi-am schimbat tricoul pentru că era prea ud. Sperăm ca românii să fie în continuare alături de noi„, a spus Alexandra Dulgheru la Dolcesport.