Alexandra Dulgheru, sfat pentru Simona Halep: „Stai cât e nevoie departe de tenis, nu e de joacă!”

Simona Halep, locul 1 mondial, a anunţat, marţi, pe Twitter, că suferă de hernie de disc, şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie. Ulterior, ea a precizat că nu se pune problema unei operaţii, ci a unui tratament care va consta în exerciţii şi fizioterapie.

03 oct. 2018, 11:33
Alexandra Dulgheru, sfat pentru Simona Halep: „Stai cât e nevoie departe de tenis, nu e de joacă!”

Alexandra Dulgheru, chinuită şi ea în trecut de accidentări, o sfătuieşte pe Simona să nu se grăbească cu revenirea pe teren. „Nu îmi place să aud asta, normal. Nu am avut probleme la spate, dar ştiu ce înseamnă o accidentare destul de grava. Herniile de disc sunt, de obicei, păcătoase, acum depinde cât de greav este. Sunt sigură că are specialişti şi o să o ajute cu sfaturi şi tratament.

Citeşte şi Ilie Năstase, avertisment pentru Simona Halep: „Dacă nu făceam acest tratament îmi tăiau cotul!”

Clar nu este vorba de renunţat, în niciun caz, dar singurul sfat pe care i l-aş da este să stea. La ea este şi presiune, pentru că este lider şi are multe puncte de apărat, dar eu aş sfătui-o să stea atât cât are nevoie pentru că nu este de joacă.

Să stea cât are nevoie, pentru că, atunci când revii… eu de fiecare dată când am revenit prea devreme sau am încercat eu să păcălesc corpul nu am făcut niciodată treabă bună. Sunt sigură că şi ea e conştientă de asta şi atât pot să îi spun, să stea cât este nevoie, să simtă în momentul în care revine că este sănătoasă. Ea trebuie să joace la măcar 80% din capacitatea ei„, a spus Alexandra Dulgheru, la Telekom Sport.