Alexandra Duli, criză la Survivor ALL STARS! Ce spune despre o relație cu Zanni: „E prea atașat de Ana Porgras, era să dau cuiva un pumn în gură, jur. M-a prins gelozia”

Se aprind spiritele la Survivor ALL STARS! Alexandra Duli visează la o relație cu Zanni, dar apropierea dintre el și Ana Porgras pare o adevărată amenințare. Războinica a avut o criză de gelozie.

10 apr. 2024, 23:27
Alexandra Duli, criză la Survivor ALL STARS! Ce spune despre o relație cu Zanni: „E prea atașat de Ana Porgras, era să dau cuiva un pumn în gură, jur. M-a prins gelozia”
Alexandra Duli, criză la Survivor ALL STARS! Ce spune despre o relație cu Zanni: „E prea atașat de Ana Porgras, era să dau cuiva un pumn în gură, jur. M-a prins gelozia”

Survivor ALL STARS s-a transformat într-o adevărată telenovelă, dat fiind că principalul subiect de discuție este triunghiul amoros dintre Alexandra Duli, Ana Porgras și Zanni! Situația devine din ce în ce mai evidentă, de la zi la alta.

Citește și: Lovitură de proporții la Survivor All Stars! Un Faimos părăsește competiția, deși toată lumea credea că va pune mâna pe trofeu

În ultima perioadă, între Alexandra Duli și Zanni au existat mai multe episoade de tachinare, iar spiritele s-au cam încins, pentru că apropierea dintre ei nu i-a convenit deloc Anei Porgas. Despre ea se zvonește că ar fi avut, în trecut, o legătură amoroasă cu trapperul. Totuși, acest lucru nu a fost niciodată confirmat oficial, cu toate că ambele tabere tind să facă fel de fel de glume pe seama acestui zvon.

Într-un moment de confesiuni „ca între fete”, Războinicele dezbăteau viața amoroasă a Alexandrei Duli, care nu prea a fost norocoasă la acest capitol. Remarcând nenumăratele momente de apropiere dintre ea și Zanni, dar și apropourile și tachinările dintre cei doi, fetele l-au considerat un pretendent cu foarte mare potențial. Astfel, fără să ezite vreo clipă, Duli a vorbit despre despre o posibilă legătură de iubire cu adversarul său.

„Momentan îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am un iubit, eu sunt foarte nebună în relație. Poate sunt uneori prea independentă și poate de asta nu am o relație în prezent. Poate acesta este și minusul meu, poate ar trebui să fiu mai drăgălașă, mai ok cu statul 24/24 de ore cu cineva.”, a declarat Alexandra Duli.

„Poate să fie cineva din echipa cealaltă.”, au completat Lola și Ștefania, făcând referire la Zanni.

„Da.. și voi, avem de văzut.”, a completat Duli.

Astfel, chiar dacă nu respinge ideea unei posibile relații cu Zanni, Alexandra Duli spune că Faimosul are un anumit atașament pentru colega sa de trib, Ana Porgras. Aceasta a observat câteva discuții care au deranjat-o și care au făcut-o să se retragă.

„E prea atașat de Ana Porgras, era să dau cuiva un pumn în gură, jur. M-a prins gelozia. Între mine și Zanni poate există o relație de genul love-hate, pentru competiție și suntem aici doi adversari. Nu e 100% hate, chiar dacă e adversar. M-am dus o dată și i-am făcut ceva la mustață și el m-a strâns de față și atunci a zis cineva că îi spune Anei Porgras și el a zis „Nu, să nu-i spui”. Dar de ce să nu-i spună? Eu m-am supărat.”, a mai declarat Alexandra Duli la Survivor.

Astfel, dacă nu ar exista situația vizibilă dintre Zanni și Ana Porgras, Duli spune că și-ar fi dorit o relație sentimentală cu adversarul său.

„Mai poate fi ceva între el și Ana Pogras, așa că eu nu o să mă bag între ei, n-o să mă zbat, am venit aici pentru mine. Dacă se întâmplă ceva între mine și Zanni, sunt deschisă, dar nu văd o speranță momentan, e ceva drăguț între noi, dar e doar voie bună.”, mai spune ea.

Citește și: Răsturnare de situație la Survivor ALL Stars! Faimoșii vor avea parte de un șoc uriaș! Andrei Ciobanu nu părăsește Republica Dominicană: „Se va întâmpla ceva grandios”