Alexandra Harra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, cu cătuşe la mâini

Vineri seara, fiica scriitoarei Carmen Harra a ieşit cu prietenele la restaurantul "Blend on the Water", din New York, însă după cină, în drum spre club, Alexandra a fost oprită de poliţie şi pusă în cătuşe pentru prima dată în viaţa ei.

09 feb. 2014, 22:12
Alexandra Harra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, cu cătuşe la mâini

La volanul unui Mercedes CLS 550, Alexandra a vrut să le arate prietenelor ce poate bolidul ei. „Ignorând amenzile anterioare pentru viteză, am condus maşina ca un pilot de curse. Sunt expertă în slalom printre maşini, dar şi veterană în a fi prinsă de poliţie în astfel de situaţii”, a mărturisit, pentru „ring”, Alexandra Harra.

Şi istoria s-a repetat… ” „La 166 km/h (limita legală pe acea porţiune de drum  este de 90 km/h), am fost trasă pe dreapta de o maşină de poliţie camuflată în trafic. Prima reacţie a fost să impresionez cu lacrimi şi să mă ierte. Dar cum cei doi poliţişti erau foarte drăguţi, am încercat să-i seduc pentru a scăpa de amendă. Fiind sigură că abordarea mea va avea rezultate, i-am făcut ochi dulci celui cu păr ondulat în timp ce-i explicam nevoia de viteză, arătându-mi sânii ca să-i poată vedea mai bine. Planul a eşuat lamentabil. Am fost poftită să cobor şi mi s-au pus cătuşele. Poliţistul cel chipeş nu a fost convins de atuurile mele feminine”, ne-a povestit fiica scriitoarei. 

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Vezi şiFiica prezicătoarei Carmen Harra încinge imaginaţia bărbaţilor pe Facebook. Vezi ce detaliu i-a scăpat în poză