Alexandra Stan a pierdut procesul cu fostul impresar care A BĂTUT-O

Alexandra Stan a pierdut războiul cu fostul ei iubit şi impresar, Marcel Stan, cel care a bătut-o şi a fost deja condamnat la închisoare cu suspendare.

25 nov. 2016, 07:27
Alexandra Stan a pierdut procesul cu fostul impresar care A BĂTUT-O

Alexandra Stan urmărea să-şi recupereze de la Marcel Prodan mai multe sume din concerte, considerând că i se cuveneau, dar fostul ei impresar a refuzat să o plătească.Judecătorii au stabilit că Marcel Prodan nu a încălcat legea, din punct de vedere financiar, scrie Cancan.

Alexandra Stan este prea sexy pentru arabi. Concert INTERZIS personelor sub 18 ANI

Cântăreaţa a făcut o plângere la procurorii constănţeni, împotriva lui Marcel Prodan şi a SC Maan Music Studio SRL Constanţa, firma sub care opera studioul şi agenţia de impresariat. Alexandra Stan l-a acuzat pe fostul ei iubit şi impresar de infracţiuni grave, respectiv înşelăciune şi evaziune fiscală. Anchetatorii au apreciat însă că nu există destule probe pentru a dovedi vinovăţia lui Marcel Prodan aşa că au clasat dosarul.

În această situaţie, Alexandra Stan şi avocatul ei au atacat soluţia procurorilor la Judecătoria Constanţa. Magistraţii nu i-au dat însă dreptate, astfel că solista va fi nevoită, în urma deciziei definitive, să achite şi cheltuielile judiciare în valoare de 500 de lei.