Alexandra Stan, atacată din toate părţile. Artista trăieşte un adevărat coşmar

Bătută de fostul impresar şi "arsă" la bani cu sume uriaşe, Alexandra Stan mai primeşte o lovitură, din partea foştilor apărători.

04 oct. 2018, 07:14
Alexandra Stan, atacată din toate părţile. Artista trăieşte un adevărat coşmar

Artista a fost chemată în faţa judecătorilor de firma de avocatură care a apărat-o în scandalul teribil cu fostul impresar, scrie spynews.ro. Avocaţii au câştigat un proces în care solicitau executarea silită a artistei, apoi aceasta a obţinut suspendarea executării.

Citeşte şi Alexandra Stan, show erotic pe Instagram. Imaginile demenţial de sexy care strâng mii de like-uri FOTO

Acum, firma de avocatură a atacat hotărârea, solicitând punerea în aplicare a executării, de îndată. În acest proces, nu a fost încă stabilit un termen de judecată. Recent, îndrăgita artistă a readus în discuţie un subiect mai vechi, ce continuă să o afecteze: banii făcuţi de alţii pe spatele ei! Ca şi acum cinci ani, când a izbucnit scandalul teribil cu Marcel Prodan, fostul impresar, artista a dezvăluit că unii au câştigat milioane de euro cu vocea şi cu imaginea ei şi că speră că va intra şi ea în posesia sumelor cuvenite.

„Eu nu deţin controlul. Nu ştiu suma de bani pe care trebuie să o primesc. Nu ştiu câţi bani am de luat, nu ştiu pe cât cânt. Tot timpul îmi dădeau bani din urmă. Nu am văzut un contract, nu am văzut nimic semnat care să îmi arate ce sumă se cerea pentru un concert”, declara Alexandra Stan, la momentul respectiv.

Alexandra Stan s-a născut pe 10 iunie 1989, în Constanţa. Ea a devenit celebră odată cu lansarea melodiei „Mr Saxobeat”. După un imens succes internaţional, artista a trecut printr-o perioadă grea când a fost bătută de impresarul său, Marcel Prodan, care îi era şi iubit.