Alexandra Stan, despre viitorul proiect de pe YouTube: „Nu mă interesează să fiu în trending cu Jador și Culiță” VIDEO

Alexandra Stan a vorbit la podcastul lui Damian Drăghici despre noul ei proiect de YouTube, care va beneficia de un marketing special întrucât ținta ei nu este publicul din România.

20 aug. 2021, 20:13
Alexandra Stan, despre viitorul proiect de pe YouTube: „Nu mă interesează să fiu în trending cu Jador și Culiță” VIDEO

Alexandra Stan a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghci unde a dezvăluit că pregătește un nou proiect pentru YouTube, însă artista a mai precizat că nu a investit niciodată bani pentru a crește numărul fanilor de pe această platformă.

Cântăreața a mărturisit că stilul ei de muzică nu este unul preferat de publicul român și că nu are rost să încerce să fie în trending deoarece organizatorii de concerte din țara noastră cheamă alți artiști precum Jador și Culiță Sterp.

Alexandra Stan a mai dezvăluit că publicul țintă al albumului este cel din Noua Zeeleandă, Australia sau Japonia, de aceea campania de promovare este una foarte diferită care implică mai multe resurse, cum ar fi bani și oameni profesioniști.

„Am un proiect pentru Youtube pentru că am o comunitate destul de mare, eu am crescut organic, nu am băgat bani deloc în Youtube, adică nici măcar să ajung în trending, care-i sensul, din moment ce principala mea țară de interes pentru albumul meu este Noua Zeelandă, Australia Japonia, de ce să bag banii în Youtube, ei acolo nici măcar n-au Youtube, ei sunt pe Spotify, alte aplicații, alte platforme, oricum nu mă interesează să fiu în trending cu, sincer, Culiță și Jador. pentru că oricum nu mă cheamă aceiași oameni să cânt, care îi cheamă pe ei și nu are niciun sens marketingul ăsta pentru mine și atunci marketingul pe care trebuie eu să-l fac este cu totul diferit. Ai nevoie nevoie și de mai mulți bani și de mai mult timp și oameni, în primul rând.”

@madalinaneagu12#foryou #pentrutine #pentru___tine #pentruvoi #pentruromânia #fypシ #foryoupage #tiktok #alexandrastan #damiandraghici #podcast #jador #culitasterp♬ sunet original – Madalina12

Alexandra Stan, dezvăluiri halucinante: „M-au luat, m-au furat, m-au și bătut, m-au lăsat pe stradă și m-au aruncat la gunoi!”

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri tulburătoare în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Ea a vorbit despre cum funcționează de cele mai multe ori industria muzicală din România.

Vedeta a povestit despre faptul că la vremea aceea, din cauza vârstei și a naivității, a crezut în oameni care au dezamăgit-o și au agresat-o atât emoțional, cât și fizic. Este un fapt bine cunoscut că Alexandra Stan a fost victima unui episod de violență extremă din cauza managerul ei, Marcel Prodan, care a bătut-o cu ceva ani în urmă.

De la acel moment Alexandra Stan s-a maturizat și a găsit echilibrul atât în plan profesional, cât și în plan sentimental. Artista trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste cu Emanuel, air traumele din trecut par a fi vindecate.

Cu toate acestea, Alexandra a mărturisit lui Damian Drăghici că industria muzicală din România funcționează adeseori ca o mafie care-și exploatează artiștii, iar apoi scapă de ei, în momentul în care aceștia își cer drepturile.

”Eu am fost foarte, foarte dezamăgită de industria din România. Pe mine nu că m-au dezamăgit, pe mine… Au avut și ei un artist, și m-au luat, și m-au furat, și m-au și bătut și m-au lăsat în f****l gol pe stradă și m-au aruncat la gunoi!”, a relatat Alexandra Stan.