Alexandra Stan fuge de impresarul bătăuş: „Voi fi atentă de cine mă îndrăgostesc”

Prezentă la un eveniment monden, cântăreaţa a dezvăluit, pentru "ring.ro", că în acest moment prioritatea ei este cariera, dar că, atunci când se va îndrăgosti, va avea grijă să nu mai amestece cariera cu dragostea.

20 oct. 2014, 07:37
Alexandra Stan fuge de impresarul bătăuş: „Voi fi atentă de cine mă îndrăgostesc”

Alexandra Stan a fost categorică atunci când a fost întrebată dacă iubeşte din nou şi dacă de acum înainte va fi mai precaută, având grijă să nu se îndrăgostească de cineva din stafful său după ce a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă cu fostul ei manager şi impresar, Marcel Prodan. „Nu sunt îndrăgostită şi, da, voi fi atentă de cine mă îndrăgostesc. Orice relaţie trebuie să aibă la bază iubirea sinceră pentru a construi ceva frumos şi durabil. Comunicarea şi încrederea sunt foarte importante”, a declarat Alexandra.

„M-am mutat cu acte în regulă în Bucureşti”

După pauza muzicală, Alexandra Stan a venit în Bucureşti pentru a lucra la noi proiecte. A lansat deja primul album, care s-a bucurat de un succes răsunător pe piaţa muzicală din Asia. „M-am mutat cu acte în regulă în Bucureşti, dar merg frecvent şi la Constanţa. Chiar weekendul trecut am fost acolo. Încă nu mi-am luat casă în Capitală”, a mai spus artista, pentru ziarulring.ro.

Schimbare DRASTICĂ de look pentru Alexandra Stan. Noua înfăţişare a ŞOCAT FANII: Nu mai eşti tu FOTO