Veste BOMBĂ despre Marcel Prodan, impresarul pe care Alexandra Stan l-a acuzat că A BĂTUT-O

Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan, pe care artista l-a acuzat ca a batut-o, are de incasat o suma uriasa de pe urma pieselor acesteia.

29 iul. 2018, 15:40
Veste BOMBĂ despre Marcel Prodan, impresarul pe care Alexandra Stan l-a acuzat că A BĂTUT-O

Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, asociati la studioul la care Alexandra Stan si-a inregistrat piesele pana in 2013, au de primit peste 370.000 euro de la casa de discuri Jeff Records din Franta. Suma reprezinta redevente din drepturi conexe drepturilor de autor neachitate in urma unui contract de licentiere incheiat in 2010 intre Jeff Records si Mediapro Music pentru piesele Alexandrei Stan.

Alexandra Stan, show erotic pe Instagram. Imaginile demenţial de sexy care strâng mii de like-uri FOTO

Decizia a fost luata in urma cu doua saptamani la Tribunalul Bucuresti si a survenit la aproape sase ani de la debutul procesului. Hotararea instantei nu este definitiva si  poate fi atacata in decurs de 30 de zile de la comunicare. Francezii ar trebui sa plateasca in plus si 7.000 de euro cu titlu de onorariu expertului contabil.

Jeff Records este o casa de discuri independenta din Franta care a contractat licenta pentru doi artisti romani: Inna si Alexandra Stan. Aceasta din urma a vandut in Franta sub sigla Jeff Records albume precum: Saxobeats (2011-2012), Cliche (2013) sau sigle-ul Get Back ASAP (2011). De asemenea, in 2015, label-ul Francez a lansat DVD-ul „The Collection” semnat Alexandra Stan.