Alexandra Stan se jură că nu are iubit, dar paparazzi au prins-o cu minciuna FOTO

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar după episodul neplăcut de acum doi ani, Alexandra Stan este acum din nou pe val, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, chiar dacă artista se fereşte să spună adevărul despre bărbatul care îi ține companie.

27 nov. 2015, 10:12

După scandalul prin care a trecut acum mai bine de doi ani cu fostul ei impresar, care s-a terminat, după spusele ei, cu violenţe incredibile, Alexandra Stan s-a decis să fie mult mai discretă cu viaţa ei personală, încercând pe cât posibil să o ţină departe de ochii presei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Alexandra Stan, implicată în dosarul spargerii apartamentului Elenei Băsescu

Prezentă la un eveniment monden, Alexandra Stan a încercat să ne ducă cu „zăhărelul” atunci când a venit vorba despre viaţa ei personală. „Există multă lume în viaţa mea. Nu am un iubit oficial, doar foarte mulţi bărbaţi în jurul meu”, a declarat Alexandra Stan.

Cu toate acestea, se pare că artista a omis să spună totuşi că există un „admirator” care are întâietate. Târziu în noapte, paparazzii au surprins-o pe Alexandra Stan în timp ce se îndrepta spre casă, însă nu singură, ci cu iubitul ei, alături de care paparazzii au mai „imortalizat-o” şi în trecut.

Citeşte şi Dezvăluiri INCREDIBILE despre Alexandra Stan: „Voia să se sinucidă”

Cei doi au făcut o scurtă oprire înainte de a ajunge acasă, la un magazin de cartier, de unde tânărul a făcut repede proviziile, iar apoi a urcat în taxiul în care Alexandra îl aştepta. Odată ajunşi acasă, Alexandra a fost cea care a coborât prima din maşină, iubitul ei rămânând să plătească cursa, iar apoi cei doi s-au îndreptat către intrarea în bloc. De unde, evident, nu au mai ieșit până a doua zi…