Alexandra Stan şi fostul său manager s-au dat în judecată reciproc

Alexandra Stan şi Marcel Prodan s-au dat în judecată reciproc. El îi interzice să-i mai cânte piesele, ea îi cere bani pentru prejudiciile pe care i le-a adus. Fostul manager al cântăreţei mai are un proces la Constanţa, este cercetat penal pentru înşelăciune şi lovire, după ce a bătut-o pe Alexandra.

07 feb. 2014, 15:33
Alexandra Stan şi fostul său manager s-au dat în judecată reciproc

Alexandra Stan l-a dat în judecată pe Marcel Prodan, fostul său impresar, pentru repararea prejudiciilor morale, materiale şi fizice pe care le-a suferit cântăreaţa, după ce acesta a bătut-o, potrivit România TV.

Reprezentanţii Alexandrei Stan spun că au încercat să încheie contractul cu el pe cale amiabilă, însă nu s-a ajuns la nicio înţelegere.

Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi au dat-o şi ei în judecată pe Alexandra Stan pentru proprietate intelectuală. Ei spun că Alexandra nu are dreptul să cânte piesele cu care a devenit faimoasă, fiind melodii compuse de ei. Un apropiat al lui Marcel Prodan spune că acesta va cere daune uriaşe în instanţă pentru că Alexandra a continuat să cânte piesele.

Marcel Prodan este acum cercetat penal pentru lovire şi înşelăciune, după ce în vara anului trecut a desfigurat-o pe Alexandra Stan.