Alexandra Stan şi fostul său manager s-au dat în judecată reciproc

Publicat: Vineri, 07 Februarie 2014 17:33 // Actualizat: Vineri, 07 Februarie 2014 17:33 // Sursa: romaniatv.net

Alexandra Stan şi Marcel Prodan s-au dat în judecată reciproc. El îi interzice să-i mai cânte piesele, ea îi cere bani pentru prejudiciile pe care i le-a adus. Fostul manager al cântăreţei mai are un proces la Constanţa, este cercetat penal pentru înşelăciune şi lovire, după ce a bătut-o pe Alexandra.

Alexandra Stan l-a dat în judecată pe Marcel Prodan, fostul său impresar, pentru repararea prejudiciilor morale, materiale şi fizice pe care le-a suferit cântăreaţa, după ce acesta a bătut-o, potrivit România TV.

Reprezentanţii Alexandrei Stan spun că au încercat să încheie contractul cu el pe cale amiabilă, însă nu s-a ajuns la nicio înţelegere.

Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi au dat-o şi ei în judecată pe Alexandra Stan pentru proprietate intelectuală. Ei spun că Alexandra nu are dreptul să cânte piesele cu care a devenit faimoasă, fiind melodii compuse de ei. Un apropiat al lui Marcel Prodan spune că acesta va cere daune uriaşe în instanţă pentru că Alexandra a continuat să cânte piesele.

Marcel Prodan este acum cercetat penal pentru lovire şi înşelăciune, după ce în vara anului trecut a desfigurat-o pe Alexandra Stan.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 feb 17:40
...rel="bookmark">2014

Alexandra Stan şi fostul său manager s-au dat în judecată reciproc

Posted by ...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H