Alexandra Stan spune adevărul despre Survivor România. Ce se întâmplă, de fapt, când nu se filmează

Alexandra Stan a participat la ediția din 2021 a celebrului show Survivor România, dar n-a rezistat foarte mult din cauza unor probleme de sănătate.

25 nov. 2021, 18:46
Alexandra Stan spune adevărul despre Survivor România. Ce se întâmplă, de fapt, când nu se filmează

Alexandra Stan spune adevărul despre Survivor România. Vedeta a dezvăluit că n-ar fi stat în acest show nici dacă nu avea problemele respective!

Alexandra Stan spune adevărul despre Survivor România

Alexandra Stan n-a rezistat foarte mult în concurs, acuzând probleme de sănătate. „Eu de asta m-am întors de la Survivor. N-am mai zis niciodată chestia asta. Nu o zic cu titlu de jignire sau insultă, dar nu am mai făcut față. În primul rând că am avut niște probleme de sănătate și nu puteam să stau mai mult, dar și dacă n-aș fi avut probleme astea, n-aș fi stat. Pentru că eu nu pot, frate, cu TV-ul ăsta, cu pupatul în fund care există la TV și cu mâncătoria. Adică eu am fost, am văzut, mulțumesc, niciodată, never ever again!”, a spus Alexandra Stan în cadrul podcastului „Aproximativ Discuții” cu Gojira.

Alexandra Stan se apucă de videochat şi îşi face cont pe OnlyFans. Artista apare deja pe un celebru site pentru adulţi VIDEO

Vedeta a dezvăluit că ar fi avut mult mai mult de câștigat dacă mergea în juriul unui concurs de la TV, însă nu vrea să mai aibă de a face cu platourile de televiziune. În schimb, a declarat că intenționează să își facă propriul ei podcast!

Alexandra Stan, dezvăluire incendiară. Vrea să facă videochat alături de o vedetă căsătorită: „Eu o vreau pe ea, logic, dar crezi că ar veni cu mine în pat?” VIDEO