ALEXANDRA STAN, din nou în CENTRUL atenţiei: imaginile care fac înconjurul lumii. FOTO şi VIDEO

Alexandra Stan şi-a revenit complet după problemele avute cu impresarul Marcel Prodan.

12 dec. 2013, 08:23
ALEXANDRA STAN, din nou în CENTRUL atenţiei: imaginile care fac înconjurul lumii. FOTO şi VIDEO

ALEXANDRA STAN şochează din nou. Nimeni nu se aştepta să o vadă astfel pe una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Lipsită de inhibiţii, ea s-a lăsat filmată într-o ipostază incendiară, spre deliciul fanilor ei. Aflată în California, SUA, pentru a lucra la un nou album, Alexandra Stan a publicat pe contul personal de Facebook un clip video, filmat pe terasa unei clădiri din Los Angeles. Îmbrăcată cu o rochiţă vaporoasă, cântăreaţa sare de mama focului şi lasă să i se facă funduleţul bombat. „Lol, prono nebun”, „Salvezi cangurii?”, „E drogată?”, „Dumnezeule” sau „Acel fund…”, au fost doar câteva din reacţiile fanilor, potrivit www.ziarulring.ro.

Alexandra Stan a fost invitată să cânte la Sibiu, de Revelion, la un show în aer liber şi, după ce a „rumegat” oferta preţ de câteva zile, a acceptat. 

După o pauză de şase luni, timp în care s-a refăcut fizic şi psihicAlexandra Stan a decis să revină pe scenă şi nu oriunde şi oricând, ci chiar în noaptea de Revelion.

Dacă nu se răzgândeşte, căci în ultima vreme a dat dovadă de neseriozitate, fanii ei o vor vedea într-un recital de zile mari, pe 31 decembrie, în cadrul spectacolului organizat în aer liber, în Piaţa Mare din Sibiu.