Alexandra, un fotomodel român de 26 de ani, a murit la spital. Mesaje sfâşietoare pe facebook

Alexandra Bledea, o tânără în vârstă de 26 de ani din Maramureş, de profesie fotomodel, a murit după-amiază într-un spital din Târgu Mureș, şocând întreaga lume din domeniu.

22 dec. 2018, 06:55
Alexandra, un fotomodel român de 26 de ani, a murit la spital. Mesaje sfâşietoare pe facebook

Alexandra Bledea avea doar 26 de ani și a lăsat în urmă multă durere. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, iar pentru moment cauzele decesului sunt încă necunoscute.

Mama Alexandrei, tânăra fotomodel care a murit subit la 26 de ani, a transmis un mesaj extrem de emoționant după ce și-a pierdut fiica.

„Iubita noastră fiica Alexandra ne-a părăsit prea devreme, o sa-i ducem dorul. Nu știu cum o să trăim fără ea. O să te purtam mereu în sufletele noastre toată viața. Dumnezeu să te odihnească suflet blând!”, a spus mama Alexandrei.

Şi sora tinerei a scris un mesaj emoționant pe Facebook, după ce a aflat despre vestea înfiorătoare. Moartea fulgerătoare a tinerei a fost un șoc pentru familie. „Surioara mea iubită, îngerul meu drag, ai plecat prea devreme și ne-ai lăsat un gol imens! Acum, ne vei veghea din cer pe toți. Te iubesc și te voi iubi mereu, îngerul meu frumos!”, este mesajul publicat Anca, sora Alexandrei, pe contul ei de Facebook. 

Alexandra Bledea a murit într-un spital din Târgu Mureș vineri după-amiază. Cauzele morții nu sunt încă cunoscute.

Primarul comunei Remeți a afirmat că tânăra ar fi suferit de probleme cardiace. „Se pare că Alexandra avea anumite probleme cu inima”, a povestit Petru Șofineți, primarul comunei Remeți.