Alexandre Eram, prima apariţie după ce a avut probleme mari din cauza Covid-19. Cum arată acum soţul Andreei Esca FOTO

Alexandre Eram a petrecut alături de fiica lui cu șampanie fină, muzică modernă și preparate alese, la mai puțin de două luni după ce aproape că a fost ucis de Covid-19. 

31 aug. 2020, 16:46
Alexandre Eram, prima apariţie după ce a avut probleme mari din cauza Covid-19. Cum arată acum soţul Andreei Esca FOTO

Andreea Esca se arăta extrem de îngrijorată la vremea respectivă pentru starea de sănătate a soțului ei care a avut nevoie de suport respirator câteva zile bune, cât a stat internat pe secția de Terapie Intensivă a spitalului Victor Babeș din București.

Andreea Esca, mesaj pentru fani pe Facebook după ce s-a videcat de Covid

„În cazul soțului meu, situația a fost mai gravă. Eram acasă când fiul meu m-a sunat și mi-a spus că Alex a fost dus la terapie intensivă. Parcă s-a prăbușit cerul pe mine, nu-mi venea să cred, simțeam că leșin. Tocmai el să pățească atât de rău! Un bărbat de 50 de ani care nu fumează, face sport, duce o viață ordonată, fără excese… Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. A stat multe zile la terapie intensivă, a fost pe ventilație mecanică. Îmi spunea, atât cât a putut să mai vorbească,  «nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată Iadul». Aveam senzația că văd un film îngrozitor, așteptam să mă trezească cineva să-mi spună că nu e adevărat. I s-a propus să facă transfuzie cu plasmă și bine că a acceptat pentru că după a început să i se îmbunătățească starea de sănătate”, declara Andreea Esca.