Alexandru Arşinel a aflat vestea direct de la poliţie: Hoţii au fost prinşi

Escrocii care au vrut sa-l insele pe indragitul actor Alexandru Arsinel cu 200 de milioane de lei vechi, spunandu-i ca fiul sau a accidentat o femeie si un copil, au fost condamnati la ani grei de inschisoare. “S-a facut dreptate”, considera actorul.

16 oct. 2014, 14:27
Alexandru Arşinel a aflat vestea direct de la poliţie: Hoţii au fost prinşi

O banda de indivizi care inselau credulii prin metoda “accidentul”, sunand in special oameni in varsta carora le spuneau ca rudele lor au produs un accident de circulatie si au nevoie urgent de bani pentru ca victimele sa nu depuna plangere au fost condamnati la inchisoare.

Alexandru Arşinel nu scapă de escroci. Aceştia l-au contactat din nou pe actor

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au pronuntat pedepse exemplare, astfel ca Bucataru Nicolae Florin a primit 5 ani si 6 luni de inchisoare, Naparca Dan Ionut 7 ani de inchisoare iar Gheorghe Stoica a fost condamnat la 5 ani de detentie.

Acestia au fost considerati de catre anchetatori capii gruparii de infractori, in timp ce “sagetile”, fetele care erau trimise sa colecteze banii estorcati, au primit pedepse cu suspendare, incepand de la un an de inchisoare la doi ani si sase luni, conform cancan.ro.