Alexandru Arşinel a fost operat PE DATORIE. Cum comentează artistul situaţia VIDEO

Alexandru Arşinel a vorbit, sâmbătă, la România TV despre momentele de cumpănă prin care a trecut de la operaţia de transplant de rinichi prin care a trecut.

31 aug. 2013, 10:35
Alexandru Arşinel a fost operat PE DATORIE. Cum comentează artistul situaţia VIDEO

„Mă simt bine, chiar spre foarte bine după trei zile de la operaţie. A fost o operaţie grea din punctul de vedere al medicilor, dar experinţa şi priceperea acestor mari doctori au reuşit să mă aducă la viaţă. Pe scenă voi apărea imediat cum voi avea voie„, a declarat la România TV Alexandru Arşinel, după transplantul renal.

Profesorul universitar Mihai Lucan, directorul Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, a declarat că Alexandru Arşinel a fost operat pe datorie.

Maestrul Arşinel a fost operat pe datorie. Ăsta este adevărul pentru că banii din partea a doua a anului nu au fost primiţi de Institutul de Transplant din Cluj, deşi noi am făcut în continuare transplante, ajungând la 125 de transplante renale, anul acesta”. Declaraţia a fost făcută ca urmare a faptului că realizatoarea România TV a amintit de situaţia bugetară precară pe care o are Institutul de Transplant din Cluj.

Citeşte şi MOTIVUL TRAGIC pentru care Alexandru Arşinel se sperie când sună telefonul la 12 noaptea

Afirmaţia medicului Mihai Lucan l-a făcut pe actorul Alexandru Arşinel chiar să facă un apel către autorităţile competente să trimită banii necesari acestei instituţii, cerere făcută în stilul lui caracteristic dulce-amar.

M-aş adresa driguitorilor să trimită banii ca să nu trăiesc cu senzaţia că am venit la pomană. Dorinţa mea este ca să ne aplecăm cu mai multă generozitate asupra sănătatea românilor„, a mai afirmat Alexandru Arşinel.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, mărturii emoţionante la 74 de ani. Vezi cu cine îşi sărbătoreşte ziua de naştere