Alexandru Arşinel a pierdut o parte substanţială din venituri. Ce a păţit celebrul actor

Cunoscutul lanț de farmacii a renunțat la colaborarea cu Alexandru Arșinel, deși actorul spera la reluarea contractului întrerupt imediat după moartea partenerei Stelei Popescu, în noiembrie anul trecut. În lunile în care filma spoturi publicitare, lui Arșinel îi intrau în cont cam 10.000 de lei.

07 iul. 2018, 08:53
Alexandru Arşinel a pierdut o parte substanţială din venituri. Ce a păţit celebrul actor

Odată cu decesul Stelei Popescu, și viața lui Alexandru Arșinel s-a schimbat, scrie libertatea.ro. Actorul nu doar că a rămas fără colega sa de scenă, după zeci de ani de colaborare, dar a pierdut și un contract de publicitate extrem de avantajos.

Citeşte şi Alexandru Arşinel are VENITURI FABULOASE. Cât încasează lunar din SALARIU, PENSIE, PENSIE DE MERIT şi PENSIE DE REVOLUŢIONAR

De la moartea actriței, Arșinel nu a mai filmat nici măcar un spot pentru cunoscutul lanț de farmacii căruia cei doi îi făceau reclamă de mai bine de 9 ani. Tot de atunci, reclamele cu cei doi au dispărut de pe posturile TV, dar și din reviste. Actorul a sperat că e vorba doar de o întrerupere a colaborării și aștepta ca aceasta să fie reluată, la un moment dat.

„Farmacia inimii” a renunțat însă definitiv la Alexandru Arșinel, protagoniștii principali rămânând Nico și Adrian Enache. Maria Dragomiroiu și un colegul de la teatru al lui Arșinel, Cristi Simion, rămân și ei „pe fir”, dar numai cu ocazia unor evenimente speciale.

Colaborarea actorului cu lanțul de farmacii era una cât se poate de benefică și din punct de vedere financiar. În fiecare lună cu filmări, îi intrau în cont aproximativ 10.000 de lei.