Alexandru Arşinel, de pe patul de spital: „Un mic accident şi iată-mă în spital”

Alexandru Arşinel a fost internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti. El a acuzat dureri toracice. Artistul a declarat, la România TV, că le mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături în aceste momente grele.

10 dec. 2017, 21:45
Alexandru Arşinel, de pe patul de spital: „Un mic accident şi iată-mă în spital”

Se intampla ce se intampla cu toti oamenii. Un mic accident si iata-ma in spital. Sper sa reusim cu cei care ne vegheaza si vreau sa multumesc celor care mi-au transmis mesaje. Viata isi urmeaza sensul si destinul si din cand in cand ne face sa ne aducem aminte ca datoram mult lui Dumnezeu„, a spus, printre lacrimi, Alexandru Arşinel, la România TV.

Artistul a precizat că luni va afla de la medici cât timp va mai fi nevoit să stea în spital.

Maine o sa imi spuna. Multumesc din suflet voua si celor care au transmis mesaje„, a mai spus Arşinel.

O comisie formată din mai mulţi medici va decide luni ce măsuri se impun în cazul actorului Alexandru Arşinel, internat pe secţia de Cardiologie a Spitalului Universitar Bucureşti, după ce duminică a acuzat dureri în piept şi o stare generală de rău.

Alexandru Arşinel a fost internat de urgenţă la spital, însă starea sa este bună, informează postul de ştiri. Actorul în vârstă de 78 de ani a fost supus unei serii de investigaţii.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, internat de urgenţă la spital