Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău. Este aproape abandonat în azil: „Mănâncă foarte puțin şi uită întâmplările recente”

Alexandru Arşinel este din ce în ce mai rău. Actorul se află internat într-un azil din Snagov, unde beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare. Marele actor, în vârstă de 83 de ani, nu mai poate să meargă şi mănâncă foarte puţin.

04 aug. 2022, 10:36
Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău. Este aproape abandonat în azil: „Mănâncă foarte puțin şi uită întâmplările recente”
Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău

Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău. Actorul nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București încă de la începutul acestui an, atunci când starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc. El și soția sa, Marilena, au împreună doi băieți, pe nume Bogdan și Cristian Arșinel.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel, vizibil afectat de problemele de sănătate. Cum a ajuns să arate actorul la 83 de ani

Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău

Marele actor s-a confesat apropiaților că îi este tare dor de soția lui, imobilizată la pat. Niciun prieten sau coleg nu l-a vizitat, singura persoană care mai trece pe la el este unul din băieţii lui „Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel, pentru Ego.ro.

Reamintim că la jumătate lunii noiembrie a anului 2021, actorul a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, spunea Alexandru Arșinel.