Alexandru Arşinel: „Eu am fost supus unor încercări permanente”

Alexandru Arşinel a făcut dezvăluiri înduioşătoare despre momentele de cumpănă pe care a trebuit să le înfrunte în viaţă.

15 apr. 2017, 12:55
Alexandru Arşinel: „Eu am fost supus unor încercări permanente”

Alexandru Arşinel a făcut mărturisiri emoţionante, în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Star Special – Confesiuni” despre momentele de cumpănă pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieţii.

„Când cineva îţi face bine, este şi mâna lui Dumnezeu. Acest lucru l-a întâlnim, mai ales la medici. Suporţi nişte operaţii deosebite şi totdeauna spui Doamne ajută. Primim semne care ne amintesc că există Dumnezeu şi pozitive şi negative. Dumnezeu nu bate cu ciomagul…. Eu am fost supus unor încercări permanente şi poate că nu cel care suferă este cel vinovat. Poate că pedeapsa este transmisă celor din jurul tău care au greşit. În ceea ce o priveşte pe soţia mea niciodată nu îmi va trece prin minte că ea ar fi greşit faţă de Dumnezeu. Ea este un o extraordinar”, a povestit marele actor Alexandru Arşinel.

În urmă cu aproximativ trei ani directorului Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel, a fost supus unei operaţii de transplant de rinichi la un spital din Cluj-Napoca.