Alexandru Arşinel îşi închiriază vila de la mare. Cât te costă să stai o săptămână

Alexandru Arșinel locuieşte de ceva vreme la vila din Sinaia, împreună cu soția sa, Marilena, după ce și-a închiriat casa de la mare, din stațiunea 2 Mai. 

08 iul. 2020, 12:49
Alexandru Arşinel îşi închiriază vila de la mare. Cât te costă să stai o săptămână

Pentru o rezervare de 7 nopți, în perioada 7-14 septembrie 2020, prețul este de 6.158 lei pentru toată vila, care are are trei dormitoare și facilitățile aferente.

Alexandru Arșinel mai are o casă de vacanță și în Sinaia, de 140 de metri pătraţi, dar și o altă casă la Buftea.

Aşa arată vila de la mare a lui Alexandru Arşinel FOTO

Alexandru Arșinel este în doliu, după ce o rudă a sa a murit infectată cu coronavirus.

„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo. Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite…, populația care trece pe acolo…nu știu, probabil o sa cerceteze”, a dezvăluit actorul la România TV.

Alexandru Arşinel are VENITURI FABULOASE. Cât încasează lunar din SALARIU, PENSIE, PENSIE DE MERIT şi PENSIE DE REVOLUŢIONAR

De asemenea, artistul încă suferă după fosta sa parteneră de scenă: „Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm. Avem colegi care pot să facă lucruri extraordinare. Pandemia asta ne-a dat peste cap cu totul”.