Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis a doua oara! Primele declarații ale actorului după intervenție: „Nu pot spune că sunt bine”

Alexandru Arșinel a fost operat pe inimă în urmă cu două zile, iar actorul se află la acest moment internat în spital. Artistul a mărturisit că trece printr-o perioadă grea.

03 dec. 2021, 13:47
Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis a doua oara! Primele declarații ale actorului după intervenție: „Nu pot spune că sunt bine”

Alexandru Arșinel, 82 de ani, a întâmpinat probleme serioase cu inima în ultima vreme, iar decizia medicilor a fost că operația este singura soluție rămasă în cazul actorului.

La data de 17 noiembrie artistul a foost internat din cauza unor complicații cardiace, agravate și de infectarea cu virusul Sars-Cov-2, în luna aprilie a acestui an.

Alexandru Arşinel urmează să fie operat pe inimă: „Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu”

Alexandru Arșinel a trecut, în primă fază, printr-o operație în care i s-a montat un stent la inimă, iar apoi actorul a fost externat pentru a se recupera. Starea de sănătate a artistului a evoluat bine, astfel că acesta a fost programat și pentru a doua intervenție.

Inițial operația la inimă a actorului a fost anulată, astfel că medicii i-au făcut intervenția tocmai acum două zile. Operația la inimă a actorului a fost una reușită, iar medicii sunt încrezători în ceea ce privește recuperarea acestuia.

Cu toate acestea, Alexandru Arșinel a declarat că nu este tocmai în formă, având în vedere că a trecut prin două intervenții extrem de delicate.

„Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații’, a declarat actorul pentru Impact.

Alexandru Arșinel, operat la inimă! Medicii avertizează: „Există un risc iminent asupra vieții pacientului”

Alexandru Arșinel a fost subiectul implantării unui stimulator cardiac, operație care este menită să îi salveze viața, mai ales că la mijloc mai sunt şi alte problemele de sănătate.

Alexandru Arşinel se întoarce pe masa de operaţie: „Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19”

Alexandru Arșinel a fost operat pe cord deschis la una dintre cele mai cunoscute clinici private din București, scrie Fanatik, care adaugă să artistul a fost supus implantării unui stimulator cardiac, din cauza tulburărilor de ritm ale inimii. De altfel, Alexandru Arșinel are un istoric medical complicat, el suferind acum mai mulţi ani un transplant de rinichi, iar apoi a suportat montarea unui stent cardiac. Mai mult, a avut şi Covid-19!

Alexandru Arșinel a confirmat că a fost subiectul unei intervenții medicale de implantare a stimulatorului cardiac și a precizat că va mai avea parte de o operație.

„Sunt după niște intervenții și nu mă simt în putere. Am fost operat, pentru un stimulator cardiac, iar săptămâna viitoare, probabil, voi fi operat cardiac, din nou. Vă mulțumesc pentru grijă!”, a spus Alexandru Arșinel.

Conform publicațiilor medicale, stimulatorul cardiac este un dispozitiv electronic care este implantat sub piele, la nivelul toracelui pentru a trata tulburările de ritm cardiac. Mai mult, stimulatorul cardiac este singura metodă eficientă de tratament al bradicardiei, o aritmie în care inima bate mai încet decât normal. Implantarea stimulatorului cardiac permanent se face printr-o intervenție chirurgicală minim-invazivă care necesită internare de 24-48 de ore, iar apoi, în teorie, pacientul își poate relua viața normală, cu anumite precauții legate de recuperarea medicală.


loading...
Partenerii noștri