Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis! Medicii avertizează: „Există un risc iminent asupra vieții pacientului”

Alexandru Arșinel a fost supus, recent, unei operaţii pe cord deschis la o clinică privată din București. Celebrul actor, ajuns la vârsta de 82 de ani, risca, înainte de intervenție, să moară!

18 nov. 2021, 14:30
Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis! Medicii avertizează: „Există un risc iminent asupra vieții pacientului”
Cum arată azilul de lux în care este cazat Alexandru Arşinel

Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis! Marele artist a fost subiectul implantării unui stimulator cardiac, operație care este menită să îi salveze viața, mai ales că la mijloc mai sunt şi alte problemele de sănătate.

Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis!

Alexandru Arșinel a fost operat pe cord deschis la una dintre cele mai cunoscute clinici private din București, scrie Fanatik, care adpaugă să artistul a fost supus implantării unui stimulator cardiac, din cauza tulburărilor de ritm ale inimii. De altfel, Alexandru Arșinel are un istoric medical complicat, el suferind acum mai mulţi ani un transplant de rinichi, iar apoi a suportat montarea unui stent cardiac. Mai mult, a avut şi Covid-19!

Alexandru Arşinel a primit un diagnostic crunt în spital. Medicii mai au o singură soluţie pentru a-l salva!

Alexandru Arșinel a confirmat că a fost subiectul unei intervenții medicale de implantare a stimulatorului cardiac și a precizat că săptămâna viitoare va mai avea parte de o operație. „Sunt după niște intervenții și nu mă simt în putere. Am fost operat, pentru un stimulator cardiac, iar săptămâna viitoare, probabil, voi fi operat cardiac, din nou. Vă mulțumesc pentru grijă!”, a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arşinel este de nerecunoscut. Prima apariţie după ce a fost infectat cu Covid-19

Conform publicațiilor medicale, stimulatorul cardiac este un dispozitiv electronic care este implantat sub piele, la nivelul toracelui pentru a trata tulburările de ritm cardiac. Mai mult, stimulatorul cardiac este singura metodă eficientă de tratament al bradicardiei, o aritmie în care inima bate mai încet decât normal. Implantarea stimulatorului cardiac permanent se face printr-o intervenție chirurgicală minim-invazivă care necesită internare de 24-48 de ore, iar apoi, în teorie, pacientul își poate relua viața normală, cu anumite precauții legate de recuperarea medicală.