Alexandru Arșinel și-a petrecut Paștele în spital. A fost infectat cu COVID, deși e vaccinat

Alexandru Arșinel și-a petrecut Paștele în spital, fiind infectat cu coronavirus.

03 mai 2021, 19:08
Alexandru Arșinel și-a petrecut Paștele în spital. A fost infectat cu COVID, deși e vaccinat

Alexandru Arșinel a spus la Realitatea Plus că se simte bine, că urmează tratamentul și că așteaptă rezultatul investigațiilor pentru a vedea când se va putea întoarce acasă.

Actorul de 81 de ani a fost internat la Spitalul ”Matei Balș” din București săptămâna trecută pentru a doua oară. Prima oară medicii i-au spus că are o formă ușoară a bolii și l-au externat după doar câreva zile. Apoi, a început să se simtă iar rău și a apelat din nou medici, ajungând din nou la spital.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost diagnosticați cu coronavirus la două luni după ce s-au vaccinat cu Pfizer.

În urmă cu câteva zile, actorul a spus că se simte bine. „Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel.

Panică în TVR, după ce Alexandru Arşinel s-a infectat cu COVID. Actorul, prezent într-o emisiune în care a refuzat să poarte mască

În luna aprilie, Alexandru Arșinel a fost invitat la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”. La filmări, Marina Almășan ar fi insistat ca actorul să poarte mască de protecție, mai ales pentru că era vulnerabil din cauza transplantului făcut în urmă cu mai mulți ani. Nu a reușit, însă, să-l convingă să respecte regulile sanitare recomandate de autorități.

Potrivit unor surse, Alexandru Arșinel era foarte sigur pe faptul că s-a imunizat împotriva COVID-19, că a făcut ambele doze de vaccin, motiv pentru care a refuzat să poarte mască de protecție cât timp s-a aflat în platoul de la TVR. Ulterior, miercuri seara, a început să acuze simptome specifice coronavirusului.

În 2013, actorul a fost supus unui transplant de rinichi, iar în 2017 a suferit o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Medicii au explicat că în astfel de cazuri eficiența vaccinului anti-COVID poate fi mai redusă.


loading...