Alexandru Arşinel suferă după Stela Popescu: „40 de ani împreună încontinuu, îmi e foarte greu să revin”

Alexandru Arşinel suferă după Stela Popescu. La mai bine de patru ani de la moartea celebrei actriţe, partenerul ei de scenă şi cel mai bun prieten, are un mare gol în suflet. Acesta se simte singur fără cea care i-a fost colegă de scenă o viață întreagă. 

31 ian. 2022, 10:57
Alexandru Arşinel suferă după Stela Popescu: „40 de ani împreună încontinuu, îmi e foarte greu să revin”
Alexandru Arşinel suferă după Stela Popescu

Alexandru Arşinel suferă după Stela Popescu. Actorul a fost nevoit să se pensioneze, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confrun. tat în ultima perioadă. Actorului i s-a promis un post de consilier artistic, însă Nicușor Dan nu i-a mai prelungit contractul.

Citeşte şi: EXCLUSIV Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: „Zilele îmi sunt numărate”

Alexandru Arşinel suferă după Stela Popescu

Peste o săptămână joc într-un spectacol montat de mine ‘Hai România’. Vă mulțumesc că m-ați băgat în seamă. Eu nu aş fi îndrăznit să ies în stradă şi să protestez la adresa domnului primar, Nicuşor Dan.

Îmi pare rău. Într-un fel am rămas singur fără Stela. 40 de ani împreună încontinuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. Iar cu Vasile Muraru, directorul teatrului, mă înțeleg şi mă ajută şi el să mai apar din când în când. 

Mă deranjează mai mult că m-a tratat total… nu vreau să spun cuvântul…ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor.

Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul. Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei.

Sunt un fericit. Am trăit într-un colectiv de oameni minunați, un grup care au tras pentru acest gen şi sperăm că ori de câte ori se vor schimba conducerea să nu fim nevoiți să schimbam prea mult. Teatrul nu trebuie să trăiască prin schimbări politice ci prin schimbările lui naturale”, a spus Alexandru Arșinel, la Antena 3.