Alexandru Arşinel trece prin momente grele

Alexandru Arșinel, la Spitalul Municipal, miercuri dimineață. De când soția acestuia a căzut și s-a lovit puternic la cap, actorul își dedică majoritatea timpului, îngrijirii acesteia. Recent, el a mărturisit că femeia care îi este alături de foarte mulți ani, nu se mai poate deplasa singură.

06 sept. 2017, 10:56
Alexandru Arşinel trece prin momente grele

Alexandru Arșinel a făcut în această dimineață, o vizită fulger la Spitalul Minicipal din Capitală, acolo unde cel mai probabil soția acestuia este internată și supravegheată de medici după ce a căzut pe scări în urmă cu mai bine de două luni.

Alexandru Arşinel îşi riscă viaţa pentru soţia sa

„Dezastrul nostru este soţia, care este internată la Spitalul Municipal unde i se fac analize. A fost o întâmplare, a căzut pe scări, a făcut un hematom, a fost operată, este deocamdată aşa cum este cu speranţa că vor apărea îmbunătăţiri la starea ei. A fost la grădiniţă anul trecut la serbarea lui Rareş şi a căzut pe scări. I s-a agăţat tocul de o scară. A fost nevoită să ajungă de urgenţă să i se scoată cheagul de sânge. Meseria ei a fost să lucreze în sport, acum nu mai poate merge singură. Este internată de o săptămână jumătate, o să o aduc joi acasă.” a spus Alexandru Arşinel la Antena Stars, la sfârșitul lunii iunie.