Alexandru Arşinel trece prin momente grele. Anunţul trist făcut joi seară

Alexandru Arșinel traversează probabil una dintre cele mai grele perioade din viața sa. După ce și-a pierdut colegă de scenă și bună prietenă, pe Stela Popescu, actorul este îngrijorat acum din cauza soției sale.

26 apr. 2018, 20:00
Alexandru Arşinel trece prin momente grele. Anunţul trist făcut joi seară

Alexandru Arșinel trece prin momente grele, după ce soția lui abia se mai poate deplasa. Marilena Arșinel a suferit, acum doi ani, un accident şi se află imobilizată la pat.  

Într-un interviu acordat pentru „Răi da buni”, Alexandru Arşinel a vorbit despre viaţa lui de acum. În ciuda problemelor, îndrăgitul actor nu renunţă la pasiunea lui cea mai mare, teatrul, şi pregăteşte o surpriză pentru toţi fanii lui.

„Sunt bine, povestea mea de viaţă din ultima perioadă este aceeaşi cu necazuri. Marilena, soţia mea, nu este bine. Cu pregătirile pentru anul acesta, care este un alt lucru important, 100 de ani de la unire, pregătim ceva.

„Am şi o supărare în plus faţă de evenimentele care s-au petrecut cu soţia mea. Nu este bine şi port o tristeţe permanentă cu mine. Este paralizată, nu mişcă picioarele. A căzut în cap s-a lovit, a fost operată, i s-a extras un hematom, apoi starea eu, uşor, uşor, s-a deteriorat. Eu sunt bine. Sunt în grija unor medici de la Fundeni.

Cred că iau vreo douăzeci şi ceva de medicamente. ea la fel. Asta este procuparea noastră acum. Nu mergem la dans, nu mergem la bal, nu mergem în excursii. Trebuie să ne îngrijim. (…) Soţia mea este în această stare de vreo doi ani”, a povestit actorul pentru revista Taifasuri.