Alexandru Croitoru, directorul Loteriei Române, anunţă premii fabuloase de Sărbători

Crăciunul, Revelionul, atmosfera de sărbătoare ne cuprinde pe toți. Și speranța. Speranța unui câștig la Loto. Dacă nici acum nu joc, atunci când? Banii parcă se cheltuiesc mai ușor, de fapt cu inima mai ușoară, de Sărbători. Ce ne sfătuiește directorul general de la Loteria Română, Alexandru Mircea Croitoru, ca să „ieșim din foame”, conform unei vorbe devenită, din păcate, tradițională, ce ne pregătește pentru tragerile de Revelion și Anul Nou, dar și pentru anul viitor – sunt numai câteva întrebări pe care i le-a pus FANATIK într-un interviu.

06 dec. 2019, 14:05
Alexandru Croitoru, directorul Loteriei Române, anunţă premii fabuloase de Sărbători

Alexandru Croitoru, directorul Loteriei Române: „Am dat în primele 11 luni ale lui 2019 câștiguri de 204 milioane de euro românilor simpli”. Află în premieră ce premii fabuloase sunt puse în joc de Sărbători. Îți pot schimba viața!

Domnule președinte, vin Sărbătorile. Perioada de glorie, ca să zicem așa, a Loteriei Române, nu că ar merge rău în timpul anului, dar discutăm de Sărbători, de luna decembrie și cred că aici merită nuanțat, de la perioada de glorie a Loteriei la perioada de glorie a… românilor! A românilor care joacă! Ce le pregătiți?

– Decembrie este Luna Cadourilor, așa că pentru perioada Sărbătorilor le-am pregătit jucătorilor o serie de surprize, concretizate în trageri speciale cu suplimentări importante ale fondurilor pentru câștiguri, atât în preajma Crăciunului, cât și de Revelion. Mai ales de Revelion, sunt trageri duble la toate jocurile… „Vedeta” Loteriei, „6 din 49”, dar și „Joker” sau „5 din 40” vor avea parte de două extrageri. De Anul Nou va avea loc, de asemenea, o extragere specială de lozuri necîștigătoare din seria „Lozul Anului Nou”, pentru care Loteria Română pune „la bătaie”, cum se spune, două autoturisme. 

Două mașini pentru lozuri necâștigătoare?! V-a mers bine anul acesta dacă dați premii pentru cei care nu au câștigat, ca să spun așa… 

– Da, locul 1 primit de la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, locul 1 în topul firmelor de profil pe piața jocurilor de noroc din România mă face și mai mult să cred că această companie a noastră este pe drumul cel bun. Adică acolo unde trebuie să fie. Numărul 1 pentru că este o companie de stat, o companie care are monopol pe jocurile Loto și locul ei acolo este, să fie pe locul 1, cu încasări foarte mari ca să ajute bugetul statului român. Decembrie este cea mai bănoasă perioadă a anului și pentru Loteria Română, dar cred că și pentru români. De obicei, de Crăciun și de Revelion se joacă foarte multe variante la Loto, posibilitatea de câștig este mult mai mare și veniturile fiecărui om în perioada asta de Sărbători, Crăciun și Revelion, sunt mai mari. Mai vine câte o primă, al treisprezecelea salariu… 

„Tragerea de Revelion cu siguranță va fi suplimentată din bugetul Loteriei Române cu minim 500.000 de lei, ceea ce însemană peste 100.000 de euro”

Și probabil că și inima le dă ghes oamenilor, fiind sfârșit de an, să-i bucure pe cei dragi, merge cu copii, e atmosfera de sărbătoare, „Ia pune tu, copile, numerele!”, toată lumea e mai relaxată și pusă pe cheltuieli… Cam cât vor fi premiile, așa, estimativ?

– La „6 din 49” premiul de la categoria I depășește în prezent 4 milioane de euro, ceea ce este un premiu foarte mare. Dacă până la 22 decembrie sau 31 decembrie nu se câștigă, depășește cinci milioane de euro ușor pentru că acele trageri vor beneficia și de suplimentările fondurilor din partea noastră. De exemplu tragerea de Revelion cu siguranță va fi suplimentată cu minim 500.000 de lei, ceea ce însemană peste 100.000 de euro. Suplimentare din bugetul Loteriei Române. 

Pentru a face premiul mai mare și mai atractiv…

– Da, pentru cei care joacă la tragerea de Revelion. Este cea mai importantă tragere din an, care atrage cei mai mulți jucători, cel mai mare număr de bilete…

Interviul integral pe fanatik.ro


loading...