Alexandru Cumpănaşu, de urgenţă la spital. Unchiul Alexandrei a făcut preinfarct în timpul unei emisiuni la România TV

Clipe de panică pentru unchiul Alexandrei Măceşanu. Alexandru Cumpănașu a plecat de la emisiunea Punctul Culminant a lui Victor Ciutacu direct la spital după ce i s-a făcut rău și a acuzat dureri de inimă. 

10 sept. 2019, 05:27
Alexandru Cumpănaşu, de urgenţă la spital. Unchiul Alexandrei a făcut preinfarct în timpul unei emisiuni la România TV

Alexandru Cumpănaşu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână. La finalul emisiei, Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Suspect de infarct, unchiul Alexandrei a fost supus unui control medical amănunţit, potrivit România TV. Alexandru Cumpănaşu a suferit o angină pectorală acută sau preinfarct (aşa cum este denumit popular).

„Le multumesc mediciilor de la Floreasca ca au fost minunati. Acum sunt bine, m-am externat pe propria raspundere. În primul rand sunt mai bine, de aceea am vrut sa ma externez. Mi se parea nedrept sa ocup un loc la urgente cand erau oameni in stare grava, dar doamna doctor mi-a recomd un lucru imposibil, odihna si liniste, lucru pe care nu mi-l pot acorda”, a explicat Alexandru Cumpănaşu, la România TV.

„Insa va asigur ca nu influenteaza nimic, o cadere din aceasta nu ma opreste, am spus ca mor cu ei de gat mor cu ei de gat. Lucrurile se complica, adevarul iese la iveala, Tonel nu poate sa spuna, nici eu, avem de a face cu o mafie si incepe sa adevereasca”, a mai spus Cumpănaşu.