Alexandru Cumpănașu rupe tăcerea în scandalul momentului: E o informație falsă, o minciună grosolană. Nu mă anchetează nimeni!

Alexandru Cumpănașu infirmă informația potrivit căreia Poliția Capitalei ar fi început verificări în cazul discuţiilor şi postărilor lui Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua de socializare TikTok.

04 ian. 2021, 23:07
Alexandru Cumpănașu rupe tăcerea în scandalul momentului: E o informație falsă, o minciună grosolană. Nu mă anchetează nimeni!

Alexandru Cumpănașu rupe tăcerea în scandalul momentului. Acesta spune că este o informație falsă și chiar el a solicitat ca activitatea lui pe rețelele de socializare să fie verificate.

Alexandru Cumpănașu rupe tăcerea în scandalul momentului. Ce s-a întâmplat de fapt

”În primul rând nu spun că minte nimeni, dar e o informație falsă. Nu e nicio verificare a niciunui parchet. Nu știu ce surse aveți, dar e o minciune grosolană.

Am vorbit cu purtătorul de cuvânt, mi-a spus că nu există niciun dosar pe numele Cumpănașu. Eu am rugat Poliția să verifice toate clipurile, toate comentariile. Eu am cerut expres să fiu verificat. Au încercat să îmi distrugă imaginea.”, a spus Cumpănașu pentru România TV.

În spațiul public a apărut informația că Poliţia Capitalei s-au autosesizat şi face verificări în cazul discuţiilor şi postărilor lui Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua de socializare TikTok.

„Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu postările unui bărbat, în mediul on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București desfășoară verificari cu privire la aceste aspecte, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale”, precizează surse din Poliție, conform Ştiripesurse.

Fost candidat la alegerile prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu e acuzat c-ar fi purtat discuţii cu aluzii sexuale pe platforma Tiktok cu minore. Unei fete i-a spus „tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, iar în alte discuții a vorbit despre ”dotările” sale naturale”, notează Aktual24.

Alexandru Cumpănaşu este acuzat că „încurajează violent ura copiiilor faţă de şcoală şi faţă de profesori”, după ce şi-a făcut cont pe reţeaua TikTok, unde e urmărit de sute de mii de tineri.

Citește și: Deputat PNL, atac furibund: „Suspendați contul de TIK-TOK al descreieratului numit Alexandru Cumpănaşu. Datele copiilor noştri ajung la companiile Partidului Comunist Chinez”