Alexandru Faur, cel care a preluat creditul Elenei Udea de trei milioane de euro, duce o viaţă de nabab VIDEO

Refugiat de lux prin marile capitale ale lumii, pe plajele exotice de pe mai multe continente, Alexandru Faur, cel care a preluat creditul Elenei Udrea de trei milioane de euro, duce o viaţă de nabab incognito, după ce a abandonat terenul pe care fostul ministru plănuia să ridice un bloc de lux pe malul lacului Floreasca din Capitală.

05 iul. 2016, 13:41
Alexandru Faur, cel care a preluat creditul Elenei Udea de trei milioane de euro, duce o viaţă de nabab VIDEO

După ce a preluat creditul de peste trei milioane de euro şi i-a redat somnul Elenei Udrea, Alexandru Faur a fost chemat să dea unele explicaţii la DNA. Când prietena lui a întâmpinat probleme cu legea, afaceristul a dispărut din peisaj, transmiste România TV.

Partener de afaceri al lui Dorin Cocoş, dar şi apropiat al lui Gheorghe Stelian, unul dintre beneficiarii comisioanelor ilegale din dosarul Microsoft, Alexandru Faur pare că a rupt legăturile cu Bucureştiul şi îşi petrece majoritatea timpului în locuri care mai de care mai exclusiviste, Las Vegas, Rio de Janeiro, Dubai. Acestea sunt doar câteva dintre oraşele de top în care Faur a organizat petreceri de cinci stele.

CITEŞTE ŞI: Dosar Microsoft: Gheorghe Ştefan vrea să dea declaraţii în apel, Cocoş şi Sandu cer ridicarea controlului judiciar